Toyota Chr Hybrid Kokemuksia

Cittarin iloja,isomma reiän poraaminen ilmaan vaatii enemmän energiaa. Oli joskus. Samoin turbon taloudellisuutta tulisi parantaa, nyt se häviää selkeästi eurooppalaisille jotka ovat harjoitelleet turbojen tekoa jo reilut 10 vuotta. Auton voi viedä junassakin. Ajettuani mallin nelivetoista versiota muutama viikko sitten tuntui jälleennäkeminen jo tuttavalliselta, ja tiesin mitä odottaa. Onko C-HR etsimäsi hybridi?

Koeajo: Hybridi kaksipistenolla – Toyota C-HR 2.0 Hybrid

TM:ssä mitatun mallin 1. K18 – Keskustelualue on tarkoitettu vain täysi-ikäisille. Saahan sitä bensaa rahalla huoltoasemalta, mutta jollain parin litran kulutuserolla kuittaa jo ison toyota chr hybrid kokemuksia esim. Käypä päräyttämässä parinsanadan kilsan siivu motarilla sillä omallasi ja tule kertomaan paljon soppaa paloi. Huonoa: sähköajoa voisi olla enemmänkin. Kyllä tässä mainittin selvästi tietolähde ja olosuhteet jossa tuo 9 litraa on mitattu. Jos taas tehdään se realistinen oletus että auto ruostuu piloille vaikka t kohdallaniin t km:n aikana tulee säästettyä jo tuhat litraa.

toyota chr hybrid kokemuksia

Vastaukset

Lukemasta lienisi mahdollista nipistää vielä noin litran verran pois ennakoivammalla ajotavalla. Marin jälleen poliittisia irtopisteitä keräämässä, matkusti Ukrainaan Saamme varmasti kuvasarjoja liikuttuneesta Marinista itkemässä ja surkuttelemasta ukrainalaisia. Koristelistoilla ja vinoneliöillä somistettu matkustamo onkin miellyttävä paikka. Kaupunki- ja maantiekulutuksissa ei Object Linking and Embedding mukana mitään testejä, vain pelkkää normaalia ajoa. Taajamassa ja moottoritiellä mennään yli yhdeksän litran. Audi A2 TDI pääsi lähelle tuota kulutusta. Toki nimellisesti Toyotaa, mutta pyörii täysin eurooppalaisen osaamisen varassa.

usb kiintolevy televisioon gigantti

Miten etuvetoinen hybridi sopeutuu Suomen talveen – Koeajossa Toyota C-HR Hybrid – Teknavi

Teknavin uusi Siksi olen siirtynyt vallan ajamaan sportilla. Lue myös nelivetoisen turbokoneella varustetun Toyota C-HR:n koeajo: Koeajossa kovan luokan haastaja — Toyotan nelivetoinen crossover. Huonoksi C-HR:n ajoasentoa ei voi kutsua, mutta kilpailijoilta löytyy parempia toteutuksia. Tilaa uutiskirje. Tilaa uutiskirje ja osallistu arvontaan Voita Kontio BearPaw -kesärenkaat! Valitse auton malli Valitse malli.

Läpinäkyvä hybridikoeajo on loistava tapa selvittää kulutus – tässä tuloksemme | Autovouhotus

Vw paska meni vaihdossa ja tankkasin joka viikko, nyt 3 viikon välein. Toinen vaatii enemmän voimaa työntäjältä. Täys kympin ostos. Moottori – Suomen suurin autolehti – Autoliiton jäsenenä saat lehden muiden jäsenetujen lisäksi. Jos taas tehdään se realistinen oletus että auto ruostuu piloille vaikka t kohdallaniin t km:n aikana tulee säästettyä jo tuhat litraa.