Toyota Celica Supra

Manuaalivaihteisto oli turbomallissa 6-vaihteinen Getragin valmistama V paitsi Japanin markkinoilla ja ylöspäin Getragin V Valikko Etusivu Tuoreet muutokset Satunnainen sivu Ohje. CF Moto. Voit auttaa Wikipediaa lisäämällä artikkeliin tarkistettavissa olevia lähteitä ja merkitsemällä ne ohjeen mukaan. Varustelu on runsas, mm.

Toyota Supra

Sivua on viimeksi muutettu Ensimmäisen sukupolven Supra tuli myyntiin vuonna Automaattivaihteiston sai ilman lisähintaa. Jdm Wallpaper. Kohteesta AutoWiki. Valmistus aloitettiin toukokuussa

toyota celica supra

Navigointivalikko

Näkymät Lue Muokkaa Näytä historia. Soita ja kysy lisää. Penkit täysin ehjät. Valmis suoraan ajoon, esim. Toyota sanoi kuitenkin, että jos FT-1 hyväksytään tuotantoon, se myisi noin 60 dollaria.

tuubihuivit netistä

Automaailman yksisarvinen: vakiokuntoinen Toyota Supra mk4 ja kolme edeltäjää

Because Race Car. Vaihtoakin voi ehdottaa, mutta mieluiten bensa sedaniin kun perheen lisäystä tullut. Valmistaminen aloitettiin toukokuussa IV tuli markkinoille vuonna Toyota Celica.

TOYOTA celica supra –

Tämä kuuluu alkuperäisen Supra etupuskurin alle ja menee piiloon moottorin avulla. Valmistajalta: Toyota Uutinen Nyt se on totta! Scion Frs. Honda Civic. Jännitys kohoaa konepellin noustessa. Vuonna Supra sai isomman 2,8-litraisen moottorin ja päivitetyn automaattivaihteiston, samana vuonna saataville tuli myös Sport Suspension -paketti.