Toyota Celica Supra 1983

Björn Waldegård. Norsunluurannikon ralli. Uusi Celica muistutti jonkin verran Honda Integraa ja se olikin kohdistettu kilpailemaan sen kanssa. Toyota Supra A Se on valmistettu Huhtikuu klo Toukokuuyksinomaan Japanin ja Pohjois-Amerikan markkinoille. GT-mallin varusteluun kuului mm.

Toyota supra

GT-mallissa oli tuplakaasuttimella varustettu Twincam moottori 2T-G. ST-mallissa oli nyt Twincam moottori. Source Authors. Näkymät Lue Muokkaa Näytä historia. Voit auttaa Wikipediaa lisäämällä artikkeliin tarkistettavissa olevia lähteitä ja merkitsemällä ne ohjeen mukaan. Carlos Sainz Toyota celica supra 1983 on normimallin lisäksi uusi ahtoilmanjäähdytin, uusi konepelti, turboahdin ja kevyempi puskuri. Työkalut Tänne viittaavat sivut Linkitettyjen sivujen muutokset Toimintosivut Tulostettava versio Ikilinkki Sivun tiedot.

toyota celica supra 1983

Running Features

Celicasta tuli halpa urheiluauto. Supran moottori 2JZ kehittää hv ilmakehän versiossa 2JZ-GE ja hv eurooppalaisessa ja amerikkalaisessa kaksoisturbotilassa 2JZ-GTE hv japanilaisissa malleissa , jossa on kaksi identtistä turboa mutta voidaan käyttää joko peräkkäin tai normaalissa tilassa. Tämän konseptin käynnistin on legendaarinen Toyota GT Toyota Celica Supra ST-mallissa oli nyt Twincam moottori. Carlos Sainz Editionissa on normimallin lisäksi uusi ahtoilmanjäähdytin, uusi konepelti, turboahdin ja kevyempi puskuri. Pyydämme kuitenkin huomioimaan, että tämä sivusto on pääosin mainosrahoitteinen.

nestori merkitys

61k-Mile Toyota Supra P-Type | Toyota supra, Toyota, Toyota cars

Toyota Celica Supra MA4x. Celica Camryä valmistettiin vain kaksi vuotta. Japanin markkinoille tuotiin vuonna huippumalli GT-Four, jossa oli kokoaikainen neliveto ja turboahdettu versio GT-S :n moottorista. Toyota sanoi kuitenkin, että jos FT-1 hyväksytään tuotantoon, se myisi noin 60 dollaria. Avomalli oli saatavilla vain Yhdysvalloissa. Neljännen sukupolven Supra A80 myi vuosien ja välisenä aikana yhteensä 45 yksikköä, mukaan lukien noin 30 Japanissa, 11 Yhdysvalloissa ja noin 1 Euroopassa. GT-S mallissa oli lisävarusteena saatavilla lukkiutumattomat jarrut ja GT-malliinkin ne saatiin vuosina —, Toyota celica supra 1983 ne olivat vakiona.

Toyota Celica – Wikipedia

Myös seuraavasta A-sarjan Celicasta oli Coupé- ja Liftback-versiot. Vuonna Celica mallistoon tuli myös neliovinen versio. Toyota Celica Supra MA4x. Björn Waldegård. Etuovissa ei OLE ikkunankehyksiä, mikä lisää tuulen suhinaa. Jotkut tähän moottoriin perustuvat valmisteet ylittävät hevosvoimaa.