Toyota Avensis T27 2011

Sitten alkoivat ongelmat jotka ei Object Linking and Embedding ratkenneet vieläkään. Kilometrit tkm. Kauhiat pääomakulut. Viimeksi sanottiin ettei aktiivi huoltoa enää tehdä tuon ikäiselle autolle. Ei korjattavissa.

Toyota Avensis (T27) 1.8i Valvematic Sed 2011 | varaosia

Kolmannen sukupolven Avensis esiteltiin Pariisin autonäyttelyssä lokakuussa Seuraavaksi maahantuoja auttoi korjaamoa. Hienoa että taas luotetaan engelsmannien työhön myös halvoissa ajokeissa. Joku joutuu ajamaan Toyotallakin Takajarrut korjattu laahaamisen vuoksi. T25 Avensis vm, D-Cat, tuotu Saksasta muuttoautona.

toyota avensis t27 2011

Sisällysluettelo

Moottorin häiriövalo syttyi,käy kolmella pytyllä. Ads by improveads. Avensis Verso. Startti porsi alle km. RAV4 XA

prisma leipurinlasta

Toyota Avensis tyyppiviat | Autotie

Vasen takapyörä rupesi kitisemään. Koko laatikko pitää vaihtaa. Tämä on tyypillistä raskaissa olosuhteissa käytettävissä moottoreissa ja lisää kestävyyttä, paremman voitelun vuoksi. Tuleeko siis tämä vika kuntoon ollenkaan vai pitääkö auto vaan laittaa äkkiä vaihtoon? Juha K. Itse olen ajatellut ajella vanhoilla ”pahapäästöisillä” autoilla sinne asti, kunnes se kielletään tai moottoritekniikka on niin valmiiksi kehittynyttä, että sama kestävyys saavutetaan kuten luvun moottoreissa.

Toyota Avensis (T27) – AutoWiki

Vielä lisää: Varsinkin takajarrujen laahaaminen on vika, joka vaivaa muitakin automalleja. Avensis , 1. Ajettu km. Ave farkku , ajettu hetimiten Selaimesi JavaScript on pois päältä. Akku vaihdettu ja kuluvat osat, jarrupalat -ja levyt eteen. Kulamaan Auto.