Toyota Avensis Jakohihnan Vaihto Hinta

Ja onko hommassa jotain mahdollisuutta hölmöillä, kun hommaa tekee ekan kerran Hommasin hihnan ja kiristimen Fixusesta. Jaa keskustelu. Suomalaisille tuttujen Skoda Fabian ja Skoda Octavia, joiden huoltokirjoissa vaihtoväli voi olla jopa kilometriä. Voitko kertoa rakas mikä sen muutoksen sinussa aiheutti? Re: Toyota Avensis jakopäänhihnan vaihto Viesti Kirjoittaja »

Masinistit keskustelupalsta

Kysyppä ooppelihenkilöiltä, mitä ne joutuu maksamaan 60tkm:n välein! Näinollen jos haluavat vaihtaa näkemättä osia, luulen kysymyksessä olevan rahastuksen. Tein niin ja koska oli vanha kiristin jousineen aattelin että otan vähän kuoleentumisvaraa ja sillä selvä. Vuoden jälkeen tehdyissä Golf -malleissa, TDi vaihto tulee tehdä kilometrin jälkeen. Kohtalaisen monta engelsmannia tontilla Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.

toyota avensis jakohihnan vaihto hinta

Toyota Relax

Vaikka kyseessä ovat kilometrisuositukset, jakohihna kannattaa vaihtaa vähintään 72 kuukauden välein. Auton kaksi tärkeintä huoltoa, jotka täytyy tehdä säännöllisesti, ovat öljynvaihto ja jakohihnasarjan uusiminen. Moottorivaurio tuleekin luultavasti todella paljon kalliimmaksi kuin pelkkä hihnan vaihto. Jakohihnan lisäksi auton moottorin kautta kulkee myös muitakin hihnoja, joita ei tule sekottaa jakopään hihnaan. Close Privacy Overview This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website.

rent quad santorini

Tutustu eri Toyota-mallien huolto-ohjelmiin.

Pyrimme kertomaan sivustolla vain tarkkaa infoa luotettavista lähteistä. Kuitenkin dieselkoneisissa malleissa suositeltu vaihtoväli on lyhyempi, esim. Nyrkkisääntönä todettakoon, että jos autosi valmistusvuosi on ennen vuottaluultavasti auton moottoriin on asennettu vakiona kuminen jakohihna. Toyota avensis jakohihnan vaihtaminen hinta hihna englanniksi timing belt tai chambelt tai jakohihna on auton moottorin yksi keskeisimpiä osia, jonka avulla moottori pysyy käynnissä ja moottorin akselit pyörivät yhtä aikaa. Pakettiautomalleista Fiat Ducaton jakohihnan vaihtaminen riippuu mallista. Ketju- ja rataskäyttöisissä moottoreissa jakopää on periaatteessa huoltovapaa, mutta joissain automalleissa ketjut ovat venyneet ja aiheuttaneet moottoriremontteja.

Auton kaksi tärkeintä huoltoa – ethän unohda näitä

Nyt tuo vuoto on loppunut. Nyrkkisääntönä todettakoon, että jos autosi valmistusvuosi on ennen vuotta , luultavasti auton moottoriin on asennettu vakiona kuminen jakohihna. Jakopään hihna vaihto hinta riippuu paljon myös auton koosta, ja isompiin autoihin jakopään hihnan vaihtaminen saattaa maksaa paljon enemmän kuin jakohihnan vaihtaminen pienempiin autoihin. Tarkista ja kilpailuta jakohihnan vaihdon hinta. Kian automalleista Kia Sportagen jakohihnan vaihtoväli on useimmissa vuosimalleissa 80 kilometriä. Paikallinen ja tuttu autohuolto voi tulla paljon halvemmaksi, mutta toisaalta vain kyseinen autohuolto ja sen asiakkaat voivat tietää minkälaatuinen työ on kyseessä.