Toyota Avensis 2001 D4d

Syttyi kun kaasutti kovemmin liittyekseni motarille. Avensiksellamme on ajettu n. Suunnittelin muutamaa projektia auton varalle kesäksi, jätänpä suunnittelun asteelle Aikansa raplaamalla saattaa jäädä kunnon lämmityskin päälle. Vielä lisää: Varsinkin takajarrujen laahaaminen on vika, joka vaivaa muitakin automalleja.

Toyota Avensis

Toyota Carina T Ilmastointi toimii kuten pitääkin. Kun akun käyttää irti valot nollautuu. Ajovalot vaihtuivat rihlatuista kirkasoptisiin. Tämä estää jarrusylintereiden jumittumisen. Avensis 1,8 valvematic Linea sol. Ei auta, korjattavahan se on mutta sitten vaihtuu automerkki

toyota avensis 2001 d4d

Navigointivalikko

Toyota Avensis on Toyotan vuosina — valmistama ylemmän keskiluokan automalli, joka korvasi Toyota Carinan. Eivät osanneet löytää vikaa. Selaimesi JavaScript on pois päältä. Ensimmäisten Avensisten ongelmia ovat mm. Oikean puolen takajarru laahasi tkm. Huolto myönsi suoraan, että moottorissa on suunnitteluvirhe, mutta takuu ei korvaa.

nissan primera ajovalon vaihto

Toyota Avensis | Tekniset tiedot, Polttoaineenkulutus, Mitat

Muuten toiminut. Samalla Sol sai ikkunaturvatyynyt. Juuri vaihdettiin taka oikea jarru sylinteri,alkoi lämmetä 99tkm. Nämä lukisin normaaliksi kulumiseksi. Hinnaksi virolaisilla osilla n. Pieniä poikkeuksia lukuunottamatta toyotalla on pääsääntöisesti vähemmän teknisiä ongelmia kuin monella muulla suositulla merkillä.

Toyota Avensis – Wikipedia

Öljyä menee ehkä litra vaihtovälille, noin km. Avensis Verso 2. Kerran vaihdettu kaikki jarrulevyt jarrupalat 3kertaa. Viimeisen tkm aikana vaihdettu vaihdelaatikko, kojelauta x2, apparin puolen ikkunat kuskin ikkuna natisee nyt siihen malliin, että todnäk ripustukset pettää siitäkin kohta , virtalukko, jarrusylinteri, takasatulat, jotain pakokaasun kierrätykseen liittyviä antureita useamman kerran ja mitähän vielä.. Uusi täyssähköauto vai kymmenen vuotta vanha käytetty? Avensis farmari , bensa 2. Jarrupalat ja levyt on vaihdettu vuosi sitten, jatkuvasti vaihdossa etuvalojen polttimoita, etujarrut hirttävät kiinni ja nekin otettiin ja putsattiin kuukausi sitten.