Toyo Proxes Cf2 195/65 R14

Note: Toimitamme ainoastaan renkaan, jos toyo proxes cf2 195/65 r14 on vanne, se on siinä kuvitustarkoituksessa. Autonrenkaat Hae tuotemerkin Hae mittojen perusteella Hakumenettely auton mukaan. Optimoitu pinnan lujuus Alhainen vierintävastus Pidentynyt käyttöikä Parempi jarrutusteho kuivalla ja märällä Olkapala urilla Alhaisempi rengasmelu Neljä leveää vedenpoistouraa Erinomainen märkäjarrutus B Erinomainen vedenpoisto Erinomainen turvallisuus ja kontrolli olosuhteissa, joissa on vesiliirron mahdollisuus. Näissä testeissä testataan yleensä turvallisuuden kannalta tärkeämpiä tuotteiden ominaisuuksia EU:n rengasmerkintöihin lukeutuvien standardivaatimusten lisäksi, mitkä ovat aina tärkeitä loppuasiakkaalle. Renkaan kuluminen.

ToyoToyo Proxes CF2 195/65 R14 89H

Valinnainen Merkki Kaikki. Sulje ikkuna. Pito märällä tiellä. Lyhyellä kokemuksella oikein passeli rengas pieneen autoon. EU:n rengasmerkinnät eivät koske seuraavia renkaita: uudelleen pinnoitetut autonrenkaat, ammattikäytössä olevat off-road-autonrenkaat, kisarenkaat, pitoa parantavia lisävarusteita sisältävät autonrenkaat, kuten piikkirenkaat, T-luokan hätätilanteissa käytettävät autonrenkaat, erityisrenkaat jotka on tarkoitettu asennettavaksi ennen 1. Hae mittojen perusteella. Toggle navigation.

toyo proxes cf2 195/65 r14

Rengasmerkintä / tehokkuusluokat

Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa eväste- ja seurantaohjelmasivulla. Kielto pääsylle LiveChat-palveluun. Asiakkaiden arvioinnit. Ohjeet ja neuvonta Usein esitetyt kysymykset Ilmottaudu palvelukumppani! Tästä johtuen renkaalla on pidempi käyttöikä, paremmat ominaisuudet märissä oloissa ja alhaisempi polttoaineen kulutus.

puinen tuoli käsinojilla

ToyoToyo Proxes CF2 /65 R14 89H @

Voit jatkaa selausta hyväksymättä evästeitä tai muita seurantaohjelmia. Antaaksesi arviosi Toyo Proxes CF2, sinun täytyy kirjautua klikkaamalla tästä. Neljä leveää vedenpoistouraa Erinomainen märkäjarrutus B Erinomainen vedenpoisto Erinomainen turvallisuus ja kontrolli olosuhteissa, joissa on vesiliirron mahdollisuus. BMW Ferrari Jaguar. Ajetut kilometrit 9 Renkaat mönkijä Hae tuotemerkin Hae mittojen perusteella. Sulje ikkuna.

Rengas Toyo /65 R14 89H | Proxes CF2 |

Ilmainen toimitus Paras hinta Varastossa. Painamalla ” Hyväksy ” hyväksyt tämän sekä tietojesi siirron kolmannen osapuolen palveluntarjoajille. Kyllä – Mielipiteen antanut Starlet ostopäivä Rengasvalmistajat ovat huomauttaneet, että erilaisten instituutioiden ja lehtien suorittamat testit ovat edelleen tärkeä tietolähde loppukäyttäjälle. Suostuttuasi käsittelyyn sinulla on oikeus perua suostumus milloin tahansa.