Toyo Observe Ice-freezer Test

Voit vertailla keskenään maksimissaan neljää tuotetta. Kukin tieteenaloista koostui useista luokista, jotka muodostivat lopullisen arvosanan. Kritiikit autonrenkaiden omistajista Nordman RS2 Positiivinen Negatiivinen Olen kuljettanut tätä kumia viime vuoden lokakuusta lähtien. Heti varastosta yli 20 kpl. Nastoitettuaan se ei näytä olevan ollenkaan meluisa.

Talvirenkaat

Sinun on seurattava tietä ja taksia tarvittaessa. Tammikuun alussa lunta sattui lopulta Minskiin. Keskikasti sai testistä tällä kertaa vain yhden tähden. Tämä johtuu tuotannon monimutkaisuudesta ja korkeista kustannuksista. Nastojen kiinnitys Nastojen kiinnitys ei pakollinen. Jarrutusmatka on 6,2 metriä pidempi kuin testin johtaja. Säilyttää ominaisuudet kaikissa pakkasissa.

toyo observe ice-freezer test

Toyo Observe G3-Ice testitulokset

Muutama viikko ”Skandinaavista talvea”, jolloin lämpötila laski alle ° C useita päiviä, kului myös huomaamatta. Rengas osoitti erittäin pitkiä jarrutusmatkoja märällä asfaltilla ja keskipitkällä kuivalla. Päivitetty Syyskuu 18, Oli tapauksia, joissa jarruttaminen ei ollut välttämätöntä pikaisesti, vaan pikaisesti, ja sitten talvirenkaat märällä kylmällä asfaltilla tai puhtaalla kuivalla merkittävissä negatiivisissa lämpötiloissa alkoivat liukastua melko aikaisin. Valitse auton merkki Valitse merkki. Valitse merkki.

weltmeister stella 96 bass

Talvirenkaat – Autopeltipalvelu

B E 71dB. Autonrenkaat eivät osoittaneet mitään yliluonnollista. Kumi on todellinen vahva keskitalonpoika. Kolmantena, varsin pienellä erolla kärkeen palkittiin Bridgestone Noranza Talvirenkaissa Nordman RS 2, kuten kaikilla Nokian-tuotteilla, on erityiset kulumisilmaisimet.

Toyo Observe G3-Ice – Rengasvertailu

Talvirenkaat ovat Suomessa pakolliset. Johtopäätös Testaus ei OLE lopullinen totuus. Talvirenkaat Nordman RS2 Nordman RS2: n käyttöikä Korkealaatuisen kumiseoksen ja harkitun kulutuspinnan ansiosta Nordman RS2 -renkaiden käyttöikä voi ylittää merkittävästi valmistajan määrittelemät vuotta. Laita renkaat Nordman RS viime kaudella. Lisäksi kaikki renkaat on valmistettu Euroopan markkinoille, mikä lisää tätä hölynpölyä. Jarrutusmatka on 0,3 metriä pidempi kuin testin johtaja.