Tourneo Custom Ecoblue Hybrid

Kaikissa Tourneo Custom moottori- ja vaihteistoversioissa on lisäksi valittavissa ECO-ajotila, joka vähentää polttoaineen kulutusta entisestään. Tilaa nyt Konepörssin uutiskirje sähköpostiisi. Lisää videoita Konepörssin Youtube-kanavalla. Fordin kehittämiä avolava-ajoneuvoja odotetaan vuoden tienoilla. MV Agusta.

Ford Tourneo Custom saa uudistetut moottorit

Tavoitteena on saada ajoneuvoille lähes prosentin käyttöaste yrityksen aukioloaikoina. StreetScooter WORK XL:n perusrakenteeseen perustuva Transit Smart Energy Concept -konseptiauto puolestaan testaa erilaisia energiaratkaisuja, kuten katolle sijoitettuja aurinkokennoja ja lämpöpumpun hyödyntämistä matkustamon ilmanvaihdossa. Polttoaineen ruiskutusjärjestelmän huippupaine on 2 baaria, minkä ansiosta palaminen on entistä tehokkaampaa. Ford Transit ja Ford Tourneo saavat sähköistettyjä voimalinjoja ja uusia ominaisuuksia osana valmistajan panostusta tulevaisuuden liikenteeseen. Ajassa Iltalehti. Sähköautot Ford perustaa sähköautoille oman yksikön — tavoitteena vapaus ja nopeus. Sähköautot Ford E-Transit Tourneo custom ecoblue hybrid — tonniluokan sähköpakusta tulee käyttökelpoinen.

tourneo custom ecoblue hybrid

Lue seuraavaksi

Palvelutarjonta voi vaihdella maittain. Tuokaa turve takaisin Uutinen Ford Focus uudistui monelta osin — yhtä sen erikoismallia ei tällä tietoa nähdä lainkaan. Tehoa ja säästöjä Uusi Transit-mallisto saapuu markkinoille todella kattavalla valikoimalla ja tarjolla on huikea erilaisen vaihtoehdon perusvalikoima. Malleissa hihnakäyttöinen integroitu laturi korvaa tavallisen laturin, minkä ansiosta energiaa voidaan ottaa talteen ajoneuvon hidastaessa ja ladata 48 voltin litiumioni-ilmajäähdytteistä akustoa.

xbox series x varastossa

Ford Transit uudistuu – Konepö

Lisäksi tarjolla on ensimmäistä kertaa hyötyajoneuvoluokkaan saatava EcoGuide-teknologia, joka GPS-paikannusta hyödyntämällä ilmoittaa kuljettajalle, milloin kannattaa hidastaa tai vaihtaa vaihdetta. Ford esittelee ryppään täyssähköautoja vuoteen mennessä — ensimmäinen uutuus tuotantoon ensi vuonna. Myyntiin hybridi-Transit ja hybridi-Tourneo tulevat loppuvuodesta Ajoneuvot Uutinen 8. Alma Media yhteystiedot. Maxpo meni tourneo custom ecoblue hybrid ja tulee taas ensi vuonna Aktiivinen vakionopeudensäädin ja älykäs nopeudenrajoitin, joka yhdistää liikennemerkkien tunnistusjärjestelmän ja aktiivisen vakionopeudensäätimen auttaen kuljettajaa noudattamaan nopeusrajoituksia.

Ford Tourneo Custom saa uudistetut moottorit – Konepö

QVM-yhteistyökumppanit saavat avoimet ovet Fordin tietotaitoon ja komponenttivalkoimiin. Sähköautot Ford perustaa sähköautoille oman yksikön — tavoitteena vapaus ja nopeus. Vapaalla Etuovi. Lisää videoita Konepörssin Youtube-kanavalla. Fordin kehittämiä avolava-ajoneuvoja odotetaan vuoden tienoilla. Jo aiemmin kerroimme Fordin ja Volkswagenin lyöneen hynttyyt yhteen hyötyajoneuvojen saralla. Etuvetoiset mallit ovat saatavana myös kuusiportaisella automaattivaihteistolla ja takavetoiset Transit-mallit ovat keväästä lähtien saatavilla Fordin erittäin tehokkaalla kymmenvaihteisella automaatilla.