Tourneo Custom 2014

Pakettiauton Trend-varusteiden lisäksi vakiona tourneo custom 2014 sivuturvatyynyt ja turvaverhot yht. Transit Custom valittiin Vuoden pakettiautoksi Viitattu Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Kaikissa malleissa on kuusivaihteinen käsivaihteisto ja Auto-Start-Stop-toiminto vakiona. Trendissä on lisäksi 15 tuuman teräsvanteet pölykapselein, manuaali-koneellinen ilmanvaihto, korinväriset puskurit, lukuvalot, vakionopeudensäädin, projektoriajovalot, nahkaverhoiltu ohjauspyörä ja vaihteenvalitsimen nuppi, CD-soitin ja etusumuvalot.

FORD TRANSIT CUSTOM

Uusimmat autoartikkelit. Pitkän akselivälin mallissa on tourneo custom 2014 matkatavaroille kolmannen penkkirivin takana. Turvallisuus ja voimanlähde Etupenkin matkustajilla on sivuturvaverhot, kuljettajan ja matkustajan turvatyynyt ja istuimiin upotetut rintakehää suojaavat turvatyynyt. Säännöllinen merkkihuolto tuo mielenrauhaa ajamiseen – maksuton t Suosikkilistasi on täynnä. Vaihtoautot Uudet autot Leasing Yksityisleasing Yritysleasing.

tourneo custom 2014

Auto1.fi vaihtoautot

Kiina Turkki. Tänne viittaavat sivut Linkitettyjen sivujen muutokset Toimintosivut Ikilinkki Sivun tiedot Viitetiedot Wikidata-kohde. Listaa kaikki autoartikkelit ». Etusivu Tietoja Wikipediasta Kaikki sivut Satunnainen artikkeli. Fordin henkilöautojen tapaan Tourneo Customissa on myös vaakasuoraan vetäytyvä ohjauspilari, jolloin voidaan lieventää päähän ja rintakehään kohdistuvaa iskua rajuissa törmäystilanteissa. Lyhyen akselivälin mallin kokonaispituus on 4,97 metriä ja pitkän akselivälin mallin 5,34 metriä.

se 2020 samsung

Ford Transit Custom – Wikipedia

Ford Transit VI. Vapaalla Etuovi. Tourneo on Suomessa lähtöhintaisena aina Trend-tasoinen. Näkymät Lue Tourneo custom 2014 Muokkaa wikitekstiä Näytä historia. Fordin henkilöautojen tapaan Tourneo Customissa on myös vaakasuoraan vetäytyvä ohjauspilari, jolloin voidaan lieventää päähän ja rintakehään kohdistuvaa iskua rajuissa törmäystilanteissa. Ford Transit VII. Taakse sivuikkunoihin saa myös kaihtimet.

Myydään FORD TRANSIT CUSTOM , Tampere (FI) –

Voimansiirtona on kuusivaihteinen manuaalivaihteisto. Trendissä on lisäksi 15 tuuman teräsvanteet pölykapselein, manuaali-koneellinen ilmanvaihto, korinväriset puskurit, lukuvalot, vakionopeudensäädin, projektoriajovalot, nahkaverhoiltu ohjauspyörä ja vaihteenvalitsimen nuppi, CD-soitin ja etusumuvalot. Myös ohjaamoon tehtiin perusteellisia uudistuksia. Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Moottoriksi saa vain hevosvoimaisen. Uusimmat autoartikkelit. Valittavana on 30 erilaista istuinjärjestystä.