Tour Eiffel Tickets

Tämän odotusajan välttämiseksi voit ostaa lippusi etukäteen täältä. Would love your thoughts, please comment. Baari 3. Sen rakensi ranskalainen insinööri Gustave Eiffel. Mukavuus 7,5. Se on metriä pitkä antenneineen. Natsit yrittivät laittaa vino ristin tornin päälle.

Find Cheap Flights from Helsinki (HEL) to Paris (PAR) from €92

PariisiRanska Sulje. Luxembourgin puisto 2,6 km. Koska sitä alettiin käyttää langattomana lennätinvastaanottimena, sitä ei kuitenkaan vedetty alas. Economy Economy Premium economy Business class First class. Baari 3. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, aamiaisesta ja ympärivuorokautisesta huonepalvelusta.

tour eiffel tickets

Best Day to Book Flight from Helsinki to Paris

Normaalisti Eiffel-torni on avoinna päivää klo 9. Haluaisitko kirjoittaa ensimmäisen arvostelun omalla kielelläsi? Paris, FRA. Pariisi Sèvres-Lecourbe 0,6 km. Majoituskohteesta hotel löytyy myös baari. Kuka majoittuu täällä? Myyntiautomaatti välipaloja.

parranajokoneet testissä

Ibis Paris Tour Eiffel Cambronne 15Ème, Pariisi, Ranska – Vertaile tarjouksia

Käytännöt vaihtelevat huonetyypin ja palveluntarjoajan mukaan. Lue seuraavat. Other Flights to Paris. I allow to create an account. Sijainti 8,9.

€92 Cheap Flights from Helsinki to Paris | / deals on

Kilpailun voitti A. Room was cold although I reached ou several times to let them know that the heating is not working, nothing happened. Kuvernööri hylkäsi tämän komennon noudattamisen. Great price. Gustave Eiffel oli tornirakennusten arkkitehti ja insinööri, ja hän oli myös Ranskan aloitteen avata Panaman kanava, ja tämä aloite ilmestyi. Nykyään noin 7 miljoonaa ihmistä vuodessa nousee torniin, ja se on maailman suosituin muistomerkki, jossa vieraili ostamalla lippu. Paris, FRA.