Touch 3 Libero

Libero Touch -teippivaippa. Yhteystiedot libero. Käyttöehdot Verkkopalvelun käyttöehdot Tilaus- ja toimitusehdot Oiva-raportit Muuta evästeasetuksia. Erityisen joustavan vyötärön ansiosta teippivaippa istuu kuin räätälöity. Lisää Poista. Kerää pisteitä ja saat hienoja lahjoja! Vaippa pysyy paikallaan joustavan ytimen ja sen kanavien ansiosta.

Libero Touch teippivaippa 50kpl 5-9kg koko 3

Silkinpehmeä sisävuori suojaa hellästi lapsen herkkää ihoa. Jalosteet Vaipanvaihto Libero-tietoa Kestävä kehitys. Erityisen joustavan vyötärön ansiosta vaippa istuu kuin räätälöity. Heti varastosta yli 20 kpl. Superpehmeä puuvillamainen materiaali, joka hengittää. Silkinpehmeä sisävuori suojaa hellästi lapsen herkkää ihoa. Takaisin Kirjaudu sisään.

touch 3 libero

Tuotteita, jotka tekevät lapsenhoidosta helpompaa ja hauskempaa

Tallenna Peruuta. Näytä kaikki Libero tuotteet. Lue lisää Tuotevinkit Osta nyt Artikkelit. Libero sinkkivoide 60ml Hellävarainen herkälle iholle Kirjoita arvostelu Libero sinkkivoide 60ml. Selaa osastoja. Erityisen joustavan vyötärön ansiosta teippivaippa istuu kuin räätälöity. Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata.

windows pro pro n

Teippivaipat – Vaipat ja lastenhoito | S-kaupat ruoan elektroninen kauppa

Kiinnitysteipit on myös mahdollista kiinnittää tarvittaessa limittäin. Saa ilmainen Liberolaukku ja kerää pisteitä vaippaostoksistasi! Ihmiset jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös Ihmiset jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös. Tuote on lisätty toivelistalle. EAN: Tuotenumero: Toimittajan tuotenumero: Vaipat ja lastenhoito.

Libero Touch 3 – Pehmeä ja hellävarainen vaippa lapsille, jotka painavat kg – Libero

Vaipan ulkopinnalla oleva kosteusindikaattori näyttää, milloin on aika vaihtaa vaippa. Libero Touch teippivaippa koko 3, kg 50 kpl. Kiinnitysteipit on myös mahdollista kiinnittää tarvittaessa limittäin. Liity jäseneksi Oletko unohtanut salasanasi? Tuote on lisätty toivelistalle. Libero Touch teippivaippa koko 4, kg 46 kpl. Kirjaudu tai rekisteröidy käyttääksesi toivelistoja.