Total Quartz Diesel 7000 10w40

Ennen vaihtoa vain 1 märkäpuku iski, sen jälkeen – kaikkien märkäpukujen diesel-koputus. Näkymät Lue Muokkaa Näytä historia. Totta, akku on tässä enemmän syyllinen, mutta siitä huolimatta – öljy astetta, paksua. Total Quartz 10W on myös synteettinen öljy bensiini- ja dieselmoottoreille, mukaan lukien moniventtiili- ja turboahdettu moottori. Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä. Onnea kaikille!

Koneöljy yhteensä 10w 40. Total tekee kaiken mitä moottori voi vaatia öljyltä

Öljy on hyvä, kaadoin sen VAZ ään 5 tuhannella, se tummui hieman, ennen talvea mittarissa oli 9 tuhatta, en vaihtanut sitä erityisesti odotin pakkasia tarkistaakseni öljyn käyttäytymisen; pakkaset astetta kesti 2 viikkoa,ei ollut ongelmia,käynnisti kuin kellosta. Auton omistajat panevat merkille total quartz diesel 7000 10w40 sujuvan toiminnan helteessä ja sen helpon käynnistyksen kohtalaisissa negatiivisissa lämpötiloissa. Tietosuojakäytäntö Tietoja AutoWikistä Vastuuvapaus. En aio muuttaa. Ostan öljyä vain säiliössä jälleenmyyjältä. Olen käyttänyt useita vuosia. Tämä on universaali tuote, jota voidaan käyttää kaikkina vuodenaikoina useimmissa autoissa.

total quartz diesel 7000 10w40

Keskustele vapaasti aiheesta kuin aiheesta

Tämä puolisynteettinen öljy on 10Windeksinsä ansiosta ympärivuotista ja sitä voidaan käyttää sekä talvella että kesällä. Total Quartz -öljyllä on seuraavat tekniset ominaisuudet:. Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan. Edut Total-tuotemerkin alla valmistetut voiteluaineet ovat verrattavissa muihin kilpailevien valmistajien vastaaviin. Tämä rasva osoittaa erinomaista suorituskykyä milloin tahansa: sekä kesän kuumuudessa että kovissa talven pakkasissa.

mitä ensiapulaukku sisältää

One moment, please

Tarjoaa korkealaatuisia moottoriöljyjä, jotka perustuvat uusimpaan teknologiaan ja tarjoavat parhaan mahdollisen suojan moottorille. Nimessä oleva rivi ”10W 40” osoittaa, että kansainvälisen SAE-luokitusjärjestelmän mukaan kaikilla sarjan tuotteilla on samanlaiset viskositeetti-lämpötila-ominaisuudet ja ne kuuluvat moniasteöljyjen ryhmään. Kokonaismoottoriöljyt ovat korkealaatuisia ja ominaisuuksiltaan täydellisiä ja kattavat voimayksikön suojan. Samsung Galaxy SmartTag, bluetooth-paikannin. W8 -moottoriin käy vain luokituksen VW Loukkaava sisältö. Ensimmäinen total quartz diesel 7000 10w40 on kuollut mäntäryhmä pahintoinen – rauhoittuu, moottori ei OLE uusi, joten kulutusta pitäisi olla, ystävät ehdottivat, että tämän ikäinen diesel litra 10 tuhannella on lahja.

Jual Produk Sejenis Oli TOTAL QUARTZ SM 10W40 4liter – Jessie Ztore

Erinomainen öljy, kaadan sen Peugeoteen, bensiini, mutta ostin öljyä Minskistä, ja nyt olen Novopolotskissa – pelkään, etten löydä sitä. Monet valtuutetut jälleenmyyjät käyttävät Total-öljyjä huollettujen ajoneuvojen täyttämiseen. Ajankohtaisia tuoteryhmiä Moottoripyörävarusteet ja -tarvikkeet Televisiot Lastenvaunut ja -rattaat Polkupyörät Mopot ja skootterit. Olen kaattanut sitä eri autoihin enkä todellakaan katu tuotteen valintaa! Jos etsit korkealaatuista monikäyttöistä rasvaa pienellä rahalla, Total 10w 40 -tuotesarja on juuri sitä mitä tarvitset.