Total Quartz 9000 0w-30 Kokemuksia

Kyllä 2CV:n kone on sen arvoinen, että kannattaa maksaa hieman enemmän. Kirjoittaja Aihe: Suurtakin suurempi öljykeskustelu Luettu kertaa. Jaa keskustelu. Kemikaalit ja öljyt Öljyt Lasinpesunesteet Jäähdytysnesteet Lisäaineet Automaalit Ruosteenesto ja ruostesuojaus Rasvat ja voitelu Paikkaus- ja korjausaineet Jarrunesteet Puhdistussprayt ja monitoimiöljyt Liimat, lukitteet ja tiivistäminen Ajovalojen kirkastajat Katso kaikki. Kopioi linkki. Löytyy bmw:n LL luokitus. On autot menny hienoiks ennen oli vaan sae w kultainen mobil mitä A:ssa käytin.

Moottoriöljyjen kylmäkokeita

Lisää toivelistaan Lisää vertailuun. Vähän rahaa TDI. Suoraan Nilsiän sheikin lähteestä :D. Vw Golf 1,4. Enkai ego hoksannu mitään eroa kun siirtyi magnatecistä gold s:ään. Ei tarvitse hakea, saa sen rahtinakin.

total quartz 9000 0w-30 kokemuksia

Voisit tykätä myös näistä:

Tärkempää, että sitä on tarpeeksi ja vaihtaa ajallaan. GM’n dexos2 on itse asiassa vain hieman notkeampi versio 5W öljystä. Originally Posted by Juspa Post Hyviä kokemuksia ainakin ennen motoxin öljyistä exssa. Tietenkin joku 0w30 vinokoneessa on erittäin kyseenalainen muutenkin. Kiitti vinkistä, soitin vianoriin ja kas, sieltähän tuotetta löytyi.

nike air max amarillo

Total Quartz Energy 0W 30 – Öljyt – Suomi24 Keskustelut

Totalin sivu sanoo Synthetic technology multigrade oil for Gasoline and Diesel engines. Aloita keskustelu Hae sivustolta Kirjaudu sisään. Nykyisin käytän kanssa tuota Motoxin 5w40 joka autossa kun myyjä sitä suositteli. Tedoilin Goldia tuli käytettyä aikoinaan kunnes kävin hiihtolomalla savossa ja piti lisätä maximaan öljyä niin melkein piti sakset olla. Jatkoa edelliseen. Turvallinen maksaminen Paytrail, verkkopankki, credit-kortit. Kirjoittaja Aihe: Suurtakin suurempi öljykeskustelu Luettu kertaa.

Total – Öljyt – Suomi24 Keskustelut

Ja eteenpäin tahti on sen kun kiihtynyt. Viestit: Paikkakunta: Tampere. Onko kokemuksia motonetin Motox dieselsyn 5w40 öljystä? Sen sijaan jonkin vastaavan mobilin sai laskea ulos ennenaikojaan. Lainaus käyttäjältä: sekokupu – Sivu 2 tätä keskustelua, melko loppupää sivua.