Toshiba Optimum Käyttöohje

Todennettu Tämä riippuu tilasta, mutta yleensä seuraavia sääntöjä voidaan noudattaa. Käyttöohje Loading…. Kyllä Ei. Voit tarkastella käyttöopasta ja ladata PDF-version ilmaiseksi tästä. Thermia Diplomat Optimum G2 käyttöohje. Biottorin myöntämä maksullinen lisäturva jatkaa maahantuojan myöntämää takuuta yhteensä 5 vuoden mittaiseksi.

Thermia Diplomat Optimum G2 käyttöohje

Tämä opas kuuluu luokkaan Lämpöpumput, ja sen on arvioinut 1 ihmistä keskimäärin arvosanalla 8. Varmista, ettei mikään estä ilmavirtaa. Kyllä Ei. Voit tarkastella käyttöopasta ja ladata PDF-version ilmaiseksi tästä. Tämä on yksikkö, joka osoittaa jäähdytystehon.

toshiba optimum käyttöohje

Ilmalämpöpumppu Toshiba Optimum 25

Onko sinulla kysyttävää aiheesta Thermia etkä löydä vastausta käyttöoppaasta? Löydät myös yleisiä kysymyksiä, tuotearvostelun ja käyttäjäpalautetta, joiden avulla voit käyttää tuotettasi mahdollisimman hyvin. Asenna yksikkö vähintään 2 metrin päähän maasta. Vastaa tähän kysymykseen Lisää kommentti. Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin.

missä on tietokoneen mikrofoni

Thermia Diplomat Optimum G2 käyttöohje (Suomalainen – 28 sivut)

Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin. JavaScript disabled. Thermia Diplomat Optimum G2 käyttöohje. Copyright Biottori Oy. Todennettu Käyttöikä vaihtelee suuresti mallin, käytön ja kunnossapidon mukaan, mutta normaaliolosuhteissa järjestelmien käyttöiän pitäisi Toshiban mukaan olla 12—15 vuotta.

One moment, please

Se korvaa vanhemmat jäähdytysaineet eikä vahingoita otsonikerrosta. Vaikuttaako ilmastointilaite negatiiviseen ilmanlaatuun? Alta löydät Thermia Diplomat Optimum G2 -tuotteen tekniset tiedot ja käyttöoppaan eritelmät. Copyright Biottori Oy. Kuinka usein minun pitäisi puhdistaa tai vaihtaa ilmastointilaitteeni suodattimet? Toshiba Optimumin erikoispinnoitettu lämmönvaihdin hylkii tehokkaasti epäpuhtauksia ja pitää huoneilman raikkaampana ja terveellisempänä.