Toshiba 2tb 2.5

Asennus ja varaosat. Asennus- ja huoltopalvelut. Selaa osastoja. Sulje Siirry kassalle. Lähettämällä arvostelusi hyväksyt nämä ehdot.

TOSHIBA CANVIO BASICS 2.5 2TB BLACK

Pikaosoitteet Sulje Tavaratalot Info. Lähettämällä arvostelusi annat meille oikeuden julkaista sen sivuillamme sekä muissa kanavissa ja medioissa. Näytä kaikki Toshiba tuotteet. Tuotteet lähetetään arkipäivässä. Näytä -tuotteet Siirry valmistajan kotisivulle.

toshiba 2tb 2.5

Tuotteen kuvaus

Tietosuojaseloste Evästekäytännöt Oiva raportti Haluatko tavarantoimittajaksemme? Kapasiteetti: 2 TB 2. Canvio Ready sisältää ramppikuormituksen, joka estää levyn vaurioitumisen liikkuessa, ja iskuanturin, joka katkaisee virran suojatakseen tietoja fyysisen rasituksen sattuessa — joten voit olla varma, että tiedostosi ovat turvassa. Laite on heti käyttövalmis ilman ohjelmistoasennuksia Microsoft Windowsissa, joten suosikkitiedostojesi tallentaminen ei enää voisi olla helpompaa. Saatavuus Verkkokaupassa. Voit vertailla keskenään maksimissaan neljää tuotetta.

suksiboxi myydään

TOSHIBA CANVIO BASICS 2TB BLACK | Advania Finland

Palvelumme ja etumme. Arvostele tuote, niin saat etukupongin! Etusivu Tallennuslaitteet ja – mediat Ulkoiset tallennuslevyt Ulkoiset kiintolevyt 2. Verkkokaupan asiakaspalvelu. Kysy lisää tuotteesta.

Toshiba Ulkoinen HDD-kiintolevy Disco Canvio Slim 2TB ´´ Hopeinen| Techinn

Näytä kaikki Toshiba tuotteet. Tämän lisäksi voit liittää kiintolevyyn myös vanhoja laitteita Universal Serial Bus 2. Tulostuslaitteet ja skannerit. Reitittimet ja verkkolaitteet. Oma tili Kirjaudu sisään. Yrityksille ja yhteisöille Laitetoimitukset Etäresurssipalvelut Asennus- ja ylläpitopalvelut Liisaus -rahoitus.