Torni Hotelli Tampere Ravintola

Suosittelemme päivittämään selaimesi uudempaan allaolevista linkeistä: Firefox Google Chrome Netti Exporer. Yksi Tampereen maamerkeistä on kaunis puutaloalue Pispala ja sen näkymät värikkäiden talojen yli molemmille järville. Pyynikin näkötorni on rakennettu maailman korkeimman jääkauden muodostaman soraharjun korkeimmalle kohdalle. Myyjien yhteystiedot. Yksityistilaisuudet email: sales.

Torni Tampereen ravintolat

Anna varaustietosi Huomaathan, että sinulla on jo toinen varaus auki selaimessa. Moroon ja 88 metrin korkeuteen sinut kuljettaa hissi suoraan Tampereen Tornihotellin aulasta. Moro Sky Barin korkeuksiin on kaikilla hotellivierailla ja kaupunkilaisilla aina vapaa pääsy, minkä vuoksi sinne ei oteta pöytävarauksia eikä sitä voi vuokrata yksityistilaisuuksiin. Hae varaus. Keskitalven tuhdeissa keitoissa komeilevat mm. Huoneet ja henkilöt. Torni hotelli tampere ravintola haluaisit tutustua maisemiin Tampereen ulkopuolella, suuntaa Kangasalle, 17 kilometriä Tampereen keskustasta.

torni hotelli tampere ravintola

Vehoniemenharju

S-ryhmän ravintolalahjakortilla tarjoat lahjansaajalle unohtumattomia makuja ja ikimuistoisia elämyksiä. Ajankohtaista Uutinen. Näköalatasanteella on kiikareita, joilla voit tarkkailla ympäristöäsi yksityiskohtaisemmin. Morosta avautuu huikaisevat näkymät jokaiseen ilmansuuntaan yli Pyhä-, Näsi-, ja Iidesjärven aina Hervantaan asti. Vieraidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Sokos Hotels logo. Katso tästä ravintolan voimassaolevat aukioloajat.

spyro kentät

Grill it! Paja Tampere |

Vinkki: käytä hissiä A, jossa on suuri ikkunaseinä — jopa matkasi alas on mielenkiintoinen. Esimerkiksi veturitallin jykevät tiilipilarit on muurattu vuoden tiilistä, jotka kunnostettiin takaisin pilareihin. Keittiön aito puuhiiligrilli antaa ruokiin omintakeisen, ehdan maun. Hae ravintolaa. Suosittelemme päivittämään selaimesi uudempaan allaolevista linkeistä:. Etenkin auringonlasku on mukava nauttia täällä, miksei vaikka drinkki kädessä. Iltapäivisin palvelee torni hotelli tampere ravintola Afternoon Tea -kahvibuffet, joka on varmasti kahvikissojen mieleen.

Moro Sky Bar |

Sankareiden seinä -kuvagallerialla sekä Sankarin maljalla, joka on tarjolla ainoastaan kunkin olympiamitalistin syntymäpäivänä. Omat varaukset. Tänään: – Ruokalistalla kohtaavat skandinaavisen selkeät maut ja mausteet ympäri maailman. Sivuston kaikki ominaisuudet eivät toimi nykyisellä selaimellasi. Kiekkohurma valtaa Solo Sokos Hotel Tornin ja sen kaikki ravintolat