Torkkupeitto Puuvillalangasta

Tarkoituksena olisi myös tässä lähiviikkoina mennä etsimään käsityökaupasta jotain kivoja nappeja, joita voisi ommella kiinni peittoon ja tuoda enemmän semmoista leikkisyyttä, lapsen peitto kun on kyseessä. Laske silmukka- ja kerrosmäärät. Neulo aluksi mallitilkku. Lisatieto neulemallista. Lisäksi silmukat on osattava luoda ja päättää. Novitan koivuiset virkkuukoukut ovat FSC-sertifioitua koivua. Salli torkkupeitto puuvillalangasta.

DIY: Virkattu torkkupeitto puuvillaa

Tiheys : 19 s:n mallikerta on noin torkkupeitto puuvillalangasta cm Aloitus Virkkaa ruusuveden värisellä langalla löyhästi tai ½ torkkupeitto puuvillalangasta isommalla koukulla aloitusketjuksi kjs ja virkkaa piirroksen mukaan: 1. Virkkaus 5 tuote tta. Villainen peitto lämmittää viileinä iltoina patiolla, terassilla tai sisällä mökissä. Virkattu peitto valmistuu nopeasti paksusta langasta ja suurella koukulla. Isoäidinneliöpeitto — valitse sävyt fiiliksen mukaan ja yhdistele ruudut ihanaksi viltiksi 13 1.

torkkupeitto puuvillalangasta

Virkattu peitto valmistuu näin

Nyt vaaditaan neulojalta keskittymistä. Tavallisimmat neulemallit ovat asusteita, kuten kaulahuiveja tai pipoja, sekä sisustusesineitä, kuten tyynynpäällisiä ja pannunalusia. Pidän niistä mahdollisimman yksinkertaisista, simppeleistä ja käytännöllisistä asioista, jotka ovat helposti yhdisteltävissä. Samassa ohjeessa voi esiintyä sekä palmikoita että pitsineuletta. Neulominen voi tapahtua joko tasossa tai pyörönä. Tee itse virkattu peitto 9 1.

remix lol remix

DIY: Virkattu torkkupeitto puuvillaa – Iines Aaltonen

Tee itse Käsityöt Tekstiilit Virkkaus. Julkaistu: Taso 1 — Helppo Oletko juuri oppinut torkkupeitto puuvillalangasta, perustekniikatkin vielä vähän niin ja näin? Torkkupeitto puuvillalangasta ohjeen jako tuntuu hieman pöljältä siksi, että tämä tuskin antaa kokeneelle virkkaajalle mitään haastetta, mutta ehkä sitten innostaa aloittelijoita kokeilemaan? Jatka virkkaamalla piirroksen krs:t 4—5. Villainen peitto lämmittää viileinä iltoina patiolla, terassilla tai sisällä mökissä.

Virkattu viltti simppukkakuviolla – ohje | Crochet shawls and wraps, Crochet blanket, Crochet

Johanna Falck. Ohjeistot voivat sisältää yksinkertaisia ruutupiirroksia. Virkkaa isoäidinneliöitä villeillä väriyhdistelmillä. Itse käytin tätä ja omaan peittooni kului noin 14 kerää. Tavallisimmat neulemallit ovat asusteita, kuten kaulahuiveja tai pipoja, sekä sisustusesineitä, kuten tyynynpäällisiä ja pannunalusia.