Torkkupeitto Helmineule

Rekisteröidy palveluun. Neulo viimeinen silmukka oikein. Lisatieto neulemallista. Kerros päättyy oikeaan silmukkaan. Jos tilkkusi neuletiheys ei täsmää neuleohjeen tiheyden kanssa, voit muuttaa sitä vaihtamalla puikkokokoa. Koska työtä ei käännetä, uusi kerros aloitetaan silmukkamerkin kohdalta. Torkkupeitto helmineule neuletyöstä ei tule liian suuri.

Neulo muhkea torkkupeitto

Vilttiin voi hyödyntää mainiosti jämälankoja. Kirjoita arvostelu. Ohjeet Ohjeet ovat kirjallisia, eivätkä sisällä ruutupiirroksia. Valmiin neuleen mitat noin x cm Mallineuleet ja neuletiheys Mallineule: – Helmineule: 1. Neulo aina uusi tilkku varmistaaksesi oikean tiheyden ja näin oikean torkkupeitto helmineule lopputuloksen.

torkkupeitto helmineule

Neulo torkkupeitto näin

Tallenna nimeni, sähköpostiosoitteeni ja kotisivuni tähän selaimeen seuraavaa kommentointikertaa varten. Toista kerroksen loppuun. Ohjeisiin voi kuulua silmukoiden poimimista. Neuletiheydellä ei Object Linking and Embedding ratkaisevan suurta merkitystä neuleen onnistumiselle. Aloita helpoista malleista.

zalando tamaris

DIY: Neulo muhkea torkkupeitto – Pirkka

Tältä tasolta löydät jo paljon neulemalleja. Kun helmineule on hallussa, kokeile näitä neuleohjeitamme! Isoissa pinnoissa neuleen kaunis pinta pääsee oikeuksiinsa. Neulo aluksi mallitilkku. Helmineuleen nurja silmukka.

Torkkupeitto Mini-ontelokuteesta X 3 | Paapo

Ohjeissa käytetään helppoja peruskavennuksia, jotka toistuvat säännöllisesti. Eri sinisen sävyjä miksaillaan keskenään sekä yhdistellään valkoisen ja beigen kanssa. Taso 1 — Helppo Oletko juuri oppinut neulomaan, perustekniikatkin vielä vähän niin ja näin? Kirjoita arvostelu. Jatka, kunnes työ on halutun mittainen. All sale items are final purchases.