Torin Big Red 3t Hallitunkki

Luo uusi toivelista Sulje. Alan liikkeet tuntuvat myyvän kaikki samaa peruskamaa. Sen korkea nostokorkeus ja matala profiili tekee siitä erinomaisen varusteen autotalliin. Kysy tuotteesta. Pyyntöäsi käsitellään. Torin TRMT moottoripyöräpukki nostaa moottoripyörän sopivalle korkeudelle huoltotyöskentelyä varten. Työtason korkeudensäätö.

Torin 3t hallitunkki

Pidätämme oikeuden hinta- ja tuotemuutoksiin. Arvioitu saapumisaika heinäkuu Toimitusaika Toimitusaika on normaalisti n. Siirry tilaamaan. Muokkaa tuotetta. Hydraulisella paineilmalla toimiva hallitunkki jaksaa nostaa järeämmänkin ajoneuvon! Saat tarkan kuljetushinnan tälle tuotteelle syöttämällä alle postinumerosi ja painamalla ”laske” -painiketta. Varmista että sähköpostiosoitteesi on oikein kirjoitettu.

torin big red 3t hallitunkki

Hintakehitys

Viesti Kirjoittaja Autumn » To Syys 30, Tietosuojaseloste Evästekäytännöt Oiva raportti Haluatko tavarantoimittajaksemme? Monipuolinen jarrumäntätyökalusarja jarrusatulan männän sisään puristamiseen sellaisissa satuloissa, jotka vaativat, että mäntää kierretään samalla. Kerro, mitä mieltä olet Hintaseurannasta! Hallitunkki Pro 3T pikanostolla. Päivän tarjoukset Päivän tarjoukset Black Friday

tab a 515

Hallinosturit & tunkit | Motonet Oy

Click OK to extend your time for an additional 0 minutes. Etusivu Työkalut Korjaamotyökalut. Sony WHXM4, kuulokkeet. Ajankohtaisia tuoteryhmiä Moottoripyörävarusteet ja -tarvikkeet Televisiovastaanottimet Lastenvaunut ja -rattaat Polkupyörät Mopot ja skootterit. Säilyttäminen ja käyttö ympäristö olisi kylmissä ulkotiloissa. Click OK to extend your time for an additional 0 minutes.

Torin Big Red 3t korjaamotunkki, hinta €

Luo uusi toivelista Sulje. Kaukokiito kotiinkuljetus. Luotonottajan pitää olla täyttänyt 20 vuotta tilausta maksaessa. Tuotteillamme on laajennettu 60 vuorokauden palautusoikeus. Mutta ei kyllä silti herättänyt olemuksellaan luottamusta mitä motossa joskus tuollaista tutkin. Nostotassun kumityyny on vaihtunut Bilteman pehmusteeseen. Kerro, niin korjaamme asian.