Tori Parvisänky

Myydään parvisänky, patjan saa myös mukaan. Pöydän reunassa kulumaa, muuten ehjä. Patja eikä tori parvisänky alla oleva sänky kuulu kauppaan. Lähetä ja sulje. Patjan saa mukaan. Nouto Koskenrannasta, kissakoti. Min huoneita 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Enemmän kuin

Koko Suomi

Lisätiedot Muutaman kerran nukuttu parvisänky Myydään tarpeettomana. Min vuokra 1 1 1 Yli 1 Tosi hyvässä kunnossa, aika vähän käytetty. Tuumakoko 12″ 14″ 16″ 18″ 20″. Sänkyyn mahtuu 90x patja.

tori parvisänky

Parvisänky 140

Tarkenna Järjestä. Schibsted vastaa tietojesi hallinnasta tällä sivustolla. Kaikki muut värit käyvät paitsi pinkki. Kategoria Kaikki kategoriat Koti ja asuminen Muut Vapaa-aika ja Harrastukset 78 Elektroniikka 28 Asunnot ja tilat — maanomistus 17 Ajoneuvot ja tarvikkeet 6. Pussilakanasetti xcm. Patja 90cm x cm ei sisälly kauppaan. Lisätiedot Edellinen ostaja perui kaupat, joten laitan uudestaan myyntiin.

ruohonleikkurin terä klippo

Sängyt ja makuuhuone, Sisustus ja huonekalut, Koko Suomi,

Vain nouto. Patja lähes uusi ja sen Tori parvisänky saa vanhemmat patjat mukaan. Kirjoituspöydän yläpuolelle asennettu väriä Kategoria Kaikki kategoriat Koti ja asuinolot Muut Vapaa-aika ja Harrasteet 78 Elektroniikka 28 Asunnot ja tontit 17 Ajoneuvot ja tarvikkeet 6.

Koko Suomi,

Jätä ilmoitus Viestit Kirjaudu sisään. Purkaus jää ostajalle. Päijät-Häme Ostetaan. Pohjois-Karjala Myydään. IKEA parvisänky.