Topsport Icebug

Avaamme kesäkauteen 6. Vuokraamo Vuokratuotteet voit varata ja maksaa varausjärjestelmässämme! Brändin valikoimasta löytyy runsaasti erilaisia topsport icebug, talvisaappaita sekä ulkoilukenkiä kaikkiin vuodenaikoihin. Naisten juoksuvaatteet ja -varusteet. Naisten takit Naisten laskettelutakit Softshell- vaellus- polkupyöräily- ja vapaa-ajan takit Naisten untuvatakit Naisten vedenpitävät kuoritakit Naisten fleecetakit ja välitakit Naisten toppatakit Naisten tuulenpitävät kuoritakit. Miesten takit Miesten topsport icebug Miesten talvitakit Miesten vedenpitävät kuoritakit Miesten tuulenpitävät kuoritakit Miesten softshell- polkupyöräily- patikointi- ja vapaa-ajantakit Miesten fleecetakit ja välitakit. Tampereen ja Lahden myymälöiden toimintaa ketjulla ei OLE enää liikkeitä Helsingissä tukee monipuolinen elektroninen kauppa, joka on hyvä paikka tarkistaa tuotevalikoiman koko ja tuotteiden hinnat.

Kitkakengät vai nastat?

Training : training-puvut, training-kengät, training-varusteet, sykemittarit, asusteet, muut. Naisten väliasut ja alusasut. Vesi, lumi ja maa-aines kulkeutuvat pohjan V-kuvion uria pitkin pois kengän alta, jolloin pohjan kuvio pystyy paremmin pureutumaan alustaan. Icebug-talvilenkkarit ovat ihanteellisen kevyitä ja pidoltaan ensiluokkaisia — ne ehkäisevät tehokkaasti kaatumisia topsport icebug talvikeleillä. Miesten hiihtoasut. Avaamme kesäkauteen 6.

topsport icebug

Icebug valikoima

Naisten väliasut ja alusasut. Naiset Näytä kaikki. Vibram ei paljasta Arctic Grip -materiaalin tarkkaa koostumusta — vain että materiaali on uniikki, uudella käsittelytekniikalla luotu polymeeriyhdiste. Tunturintie 15, Äkäslompolo. Koripallo : koripallokengät, koripallot, koripallovaatteet, koripallotelineet, muut. Icebugilta saa myös sisätiloihin tarkoitettuja, lähes tasaisia kumipohjia, joka peittää Icebug-kenkien pohjassa olevat nastat ja estää näin sekä liukastelun esimerkiksi marketin lattioilla että pehmeämpien lattiapintojen vahingoittumisen.

s20 mini samsung

Ulkoilu-, urheilu- ja vapaa-ajan puvut | Urheiluvälineet | Äkäslompolo Sportshop

Juoksun harrastajille brändin valikoimasta löytyvät topsport icebug muassa veden- ja tuulenpitävällä Gore-Tex-kankaalla varustellut Icebug-kesälenkkarit topsport icebug pitävillä älynastoilla varustellut Icebug-nastalenkkarit. Vapaa-aikaan suunnatut Icebug-talvikengät tarjoavat mukavuutta, tehokasta pitoa ja lämpöä talvisille kaupungin kaduille ja poluille. Vuokraamo Lähetä viesti Soita. Sekalaiset : sykemittarit, lisäravinteet ja hyvinvointi, urheilutuet ja -lääkintä, fanituotteet, aurinko- ja urheilulasit. Käveleminen- ja vaellussauvat.

Top Sport myymälät Suomi – Tampere & Lahti – VeniceExpert

Miehet Näytä kaikki. Miesten housut Miesten lasketteluhousut Miesten toppahousut Miesten vedenpitävät housut Miesten tuulenpitävät housut Softshell-, vaellus- ja pyöräilyhousut Miesten vapaa-ajan housut Miesten välihousut. Lue lisää evästeistä tietosuojaselosteesta. Lautailu : laskuvaatteet, lautailukengät, laudat, lautailusiteet, kypärät ja lasit, hanskat ja rukkaset. Kaikissa näistä kengistä on jo ennestään maastossa ja lumella hyvin pitävä, lähinnä traktorinrengasta muistuttava kuvio, johon on lisätty nastoja tuomaan lisää pitoa liukkaissa oloissa. Juniorien vaatteet : takit, housut, paidat, shortsit ja hameet, ulkoilupuvut, sukat, uima-asut, alus- ja väliasut, muut. Brändin valikoimasta löytyy runsaasti erilaisia nastakenkiä, talvisaappaita sekä ulkoilukenkiä kaikkiin vuodenaikoihin.