Topmate C5

Ensinnäkin, sen topmate c5 mitat antavat sinun tallentaa sen kannettavan tietokoneen hihaan, kun et käytä sitä. Topmate c5 hetkellä markkinoiden tehokkain kannettavien tietokoneiden jäähdytystelakka. Koko metalliverkkovalikoima lisää tuulen konvektiota jakaa lämpöä tasaisemmin. Aloitamme siitä, mikä on epäilemättä kaikkien kannettavien tietokoneiden tärkein lisävaruste. Tällä tavalla voit mukauttaa sijaintia sen mukaan, mitä aiot tehdä. Vakaa kolmionmuotoinen design varmistaa, että kannettavan tietokoneen jäähdyttimen kuormitettavuus on jopa 6. Tässä jääkaapissa on 4 tuuletinta, jotka pyörivät jopa kierrosta minuutissa, mikä tekee siitä yhden markkinoiden tehokkaimmista jäähdytystuista.

Luettelo parhaista jäähdytyspatjoista 15-tuumaisille kannettaville

Ihanteellinen mahdollisuus työskennellä missä haluat ilman, että sinun tarvitsee topmate c5 lähellä olevasta pistokkeesta. Puhumme a hiiri jonka avulla voit työskennellä paljon mukavammin. Tässä tapauksessa edessämme on kalliimpi malli kuin toinen, jota olemme suositelleet, mutta syistä ei OLE pulaa. Tämän ongelman ratkaisemiseksi, jos sinulla ei OLE pistoketta käsillä, jätämme sinulle ulkoinen akku Universal Serial Bus Type C -portilla jotta voit ladata topmate c5 tietokoneen mukavimmalla tavalla. Puhumme mallista, joka on yhteensopiva Mutta voit aina olla huolimaton ja ottaa kannettavan tietokoneen hyvin alhaisella akulla. Tämän palapelin tuottamiseen voi olla useita syitä.

topmate c5

Sinut on väliaikaisesti estetty

Yhdistä 2 innovaatiota, sen ensimmäinen ristivirtausturbiini pyörii nopeudella 2, XNUMX rpm, löydät korkeamman ilmavirran. Sisällys Miksi kannettava tietokone kuumenee? Nämä kannettavan tietokoneen tuulettimen kiinnikkeet ovat kevyt ja hiljainen. Trust-pelaamista varten tarkoitetun kannettavan tietokoneen jäähdytystelineellä saat kannettavan tietokoneen viileämmäksi. Tämän ongelman ratkaisemiseksi, jos sinulla ei OLE pistoketta käsillä, jätämme sinulle ulkoinen akku USB Type C -portilla jotta voit ladata kannettavan tietokoneen mukavimmalla tavalla. Tietenkin, jos haluat saada kaiken irti Huawei-kannettavastasi, on olemassa joukko elementtejä, joita ei pitäisi puuttua, jotta voit hyödyntää tämän laitteen tarjoamia mahdollisuuksia. Se alentaa tietokoneen lämpötilaa alle minuutissa ja sen tuulettimien järjestely mahdollistaa jäähdytyksen kannettavan tietokoneen kaikille alueille, prosessori että GPU.

yamaha r6 karburator

Parhaat tarvikkeet Huawei MateBook -kannettavallesi? | ITIGIC

Se saattaa tuntua typerältä sinulle, mutta tämä lisävaruste on paljon tärkeämpi kuin luulet. Koko metalliverkkovalikoima lisää tuulen konvektiota jakaa lämpöä tasaisemmin. Ja mukavuuden lisäämiseksi jäähdytysjalusta voidaan säätää kolmeen eri katselukulmaan. Tässä tapauksessa edessämme on kalliimpi malli kuin topmate c5, jota olemme suositelleet, mutta syistä ei Object Linking and Embedding pulaa. Sen metalliverkkolevy tuottaa optimoidun ilmavirran.

Luettelo parhaista jäähdytyspatjoista tuumaisille kannettaville | ITIGIC

Lisävaruste Jäähdytyslevy kannettava tietokone. Mutta jos asut lämpimällä alueella tai työskentelet pitkiä aikoja kannettavan tietokoneen kanssa, lyö vetoa paremmin tämän tyyppisestä laitteesta. Kuten olet ehkä nähnyt, suosittelemamme ratkaisut ovat varsin hyödyllisiä, jos sinulla on kannettava tietokone. Tämän tyyppisessä kokoelmassa et voi jättää väliin an ulkoinen akku kannettavien tietokoneiden lataamiseen Universal Serial Bus-tyypin C kautta. Edellinen Glupteba: Uusi uhka, joka luo takaoven Windowsissa. Lisäksi ne ovat säädettäviä, joten voit asettaa tietokoneesi mukavampaan asentoon.