Töölön Keilahalli

Yrityksille ja ryhmille jotka tilaavat keilaratojen lisäksi esim. Newark, Töölön keilahalli. Yrityksille Suunnittele viihtyisä ilta ryhmällesi Tarjouslaskurin avulla suunnittelet ja varaat näppärästi illan niin työ- kuin kaveriporukalle! Ratavarauksen Ruusulaan teet kätevimmin kotisivullamme, kohdassa ”varaa rata”. Ruusulan keilahalli on Suomen vanhin edelleen toiminnassa oleva keilahalli. Ruusulan keilahalli. Tutustu lisää tarjontaamme yrityksille.

Kampin Keilahalli & Biljardi Bar

Ruusulankatu Ethän tule oireisena keilaamaan, huolehdit töölön keilahalli ja hyvästä käsihygieniasta. Tämä on siis sopiva paikka keskittyä harjoittelemaan kierteitään ilman teknomusiikin ja kaljaa juovien kanssakeilaajien säestystä. Muutoksia aukioloaikoihin Palaamme normaaleihin aukioloaikoihin! Ulko-ovet avataan varttia ennen ilmoitettua aukioloaikaa.

töölön keilahalli

Biljardi ja keilailu Kampissa eivät Object Linking and Embedding vain urheilua… ne ovat paljon [email protected]!

Voit tarkistaa tästä sijaintimme , mikäli tulet meille ensimmäistä kertaa. Ruusulan keilahalli on Suomen vanhin edelleen toiminnassa oleminen keilahalli. Jos sinulla on vähänkin oireita, epäilyjä tartunnasta tai tunnet itsesi sairaaksi, siirräthän ystävällisesti keilailuvaraustasi ja vierailuasi keilahallissa. Tervetuloa viihtymään turvallisesti Tapiolan keilahalliin! Miesten EM-kilpailut. Tilauksesta valmistamme maukkaat ryhmämenut ja juhlavat illalliset isommallekin porukalle! Ethän tule oireisena keilaamaan, huolehdithan etäisyyksistä ja hyvästä käsihygieniasta.

zhiyun 26500

Tapiolan Keilahalli – Tapiolan Keilahalli

Asiakaspaikkamäärämme on rajoitettu määräysten töölön keilahalli, jonka noudattamisesta henkilökuntamme huolehtii. Täältä löydät hinnat. Tuttavallisesti kutsumme Ruusulan keilahallia myös Ruusulaksi. Huomaat, että Tapiolan Keilahallissa homma rullaa hienosti. They also have a few pool tables. Kolme kilpatason pool-pöytää odottaa pelaajia!

Ruusulan keilahalli – Etusivu

Lap­siys­tä­väl­li­nen Lap­sil­le on mah­dol­li­suus saa­da rän­ni­suo­jat eli bump­pe­rit jo­ka ra­dal­le, mit­kä es­tä­vät pal­lon me­non rän­niin ja näin ol­len ta­kaa­vat on­nis­tu­mi­sen ilon. Tule käymään! Täältä löydät hinta. This is a great ”American” style bowling alley. Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi pyydämme edelleen huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta, käyttämään käsidesiä sekä pitämään riittävää etäisyyttä muihin. Suunnittele viihtyisä ilta ryhmällesi Tarjouslaskurin avulla suunnittelet ja varaat näppärästi illan niin työ- kuin kaveriporukalle!