Tonttu Villasukat Ohje

Christmas Toys. Steekkaaminen ei itsessään OLE vaikeaa, mutta vaatii itsevarmuutta ja hermoja. Crochet Carpet. Löysin Dropsin joulutyöpajasta ihanan ohjeen kirjoneule sukkiin. Oletko juuri oppinut neulomaan, perustekniikatkin vielä vähän niin ja näin?

Joulu/tonttusukat

Kaikki näissä kuvissa olevat joulusukat ovat Kodin Kuvalehden lukijoiden taidonnäytteitä. Tämän tasoisissa neulemalleissa on usein runsaasti yksityiskohtia, ja niissä yhdistetään useita eri tekniikoita. Tekniikka Tälle tasolle olemme tuoneet haastavammat intarsianeuleet, mukaan lukien upotuskoristelu tonttu villasukat ohje neuleena. Ihanat tonttuset! Neulemallit Tämän tasoisissa neulemalleissa on usein runsaasti yksityiskohtia, ja niissä yhdistetään useita eri tekniikoita.

tonttu villasukat ohje

Päävalikko

Löysin Dropsin joulutyöpajasta ihanan ohjeen kirjoneule sukkiin. Jonna 4. Cross Stitch. Tämän tason ohjeissa voi esiintyä useita samanaikaisia vaiheita rinnakkain, esimerkiksi puseroissa kädenteiden kavennus palmikkokuvioon tai pääntien ja kädentien samanaikainen design. Laske silmukka- ja kerrosmäärät. Pepi 4.

nikon coolpix b500

72 Joulu/tonttusukat ideas | neulekuvioita, käsityö, kuviot

Facebook Twitter WhatsApp Tykkää Tee ensin punaisella ylivetokavennus ja jatka sitten neulomalla kirjoneuletta, puikoilla I ja II, vuorotellen 1 s keltaisella ja 1 s punaisella. Neulo joustinneuletta suljettuna neuleena raidoittaen seuraavasti: 3 krs punaisella, 4 krs valkoisella ja vielä 5 krs vihreällä. Sähköposti ei pakollinen Ei näytetä julkisesti. Huomioi, tonttu villasukat ohje lankaa vaihtaessasi ohjeessa annettu langanmenekki voi muuttua.

MehtäPirtti: Hei tonttu ukot hyppikää!

Punavalkoiset, sydämelliset, lämpimät. Xmas Crafts. Tällä tasolla ohjeissa käytetään jo erikoisempiakin tekniikoita, kuten yksinkertaisia lyhennettyjä kerroksia. Vaikka itse tekniikoita ei tällä tasolla Object Linking and Embedding paljon lisää, ns. Malli on todellakin sellainen, että tästä voi joku aloitteleva kuvioneuloja uraansa aloitella.. Anna Chiara Pettene.