Tonnikala Pasta Uunissa

Voitele uunivuoka. Paista uunin keskitasolla asteessa noin puoli tuntia. Valitse ensin käytössä oleva ostoslista mihin tuotteet lisätään. Kananmunaton Laktoositon. Meillä siis EHKÄ syötiin tonnikalalaatikon ja makaronilaatikon lisäksi viime viikolla muun muassa seuraavia ruokia:.

Please wait while your request is being verified…

Haha, no ei se varmaan ihan pilalle siitä mene. Laita makaronit kypsymään kiehuvaan suolalla maustettuun veteen. Tonnikalapasta uunissa. Muuten hyvä ohje mutta ensikertalaista varten todellinen poropeukalo ruoanlaitossa voisi olla aiheellista mainita pitääkö pastan olla keitettyä vai raakaa Kirjaudu Kirjaudu sisään Luo Kotikokki-tunnus.

tonnikala pasta uunissa

Päävalikko

Kaikki arviot 3,3 tähteä viidestä Anna oma arviosi! Kiitos kommentistasi! Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli. Sulje Lähetä. Samankaltaisia reseptejä. Jos keität pastat, on paistoaika lyhyempi.

vr lasit tarjous

Tonnikalapasta | Makaronit | Yhteishyvä

MU Vähemmän sokeria. Tämä on niin hyvä resepti, todella helppo ja maukas! Havainnollista kuvalla tai vaikka useammallakin. Linkitä sisältöön toisella verkkosivulla. Lue myös.

One moment, please

Tällä kertaa kotikeittiössä syntyy ruoka, jonka lähes jokaisessa työvaiheessa on oiottu. Muistitaululle saat talletettua väliaikaisesti mielenkiintoiselta vaikuttavat reseptit ruoanetsinnän tuoksinassa! Katso kommentit. Hienonna paprika. Nyt tuore miesystävä luulee ilmeisesti, että mä olen huippukokki tai jotain 😀 T: Tuikku. Lähetä ostoslista itsellesi tai ystävällesi Vastaanottaja Lähettäjä Viesti. Valmista vartissa: tajuttoman hyvä pastakastike saa nuolemaan lautasen puhtaaksi.