Tomtom 4ba63

Valitse Osoite. Valitse Valitsejos haluat jatkaa, tai Takaisinjos haluat antaa toisen osoitteen. Matkapuhelinta ei Object Linking and Embedding liitetty – tämä symboli näkyy, kun valittua matkapuhelinta ei Object Linking and Embedding liitetty tomtom 4ba63. Ajoneuvotyypin painikkeen näyttäminen pikavalikossa Viivytysten minimointi Tämä johtuu siitä, että LIVE-palvelujen on lähetettävä laitteesi sijainti Tomtom 4ba63 sijaintiisi liittyvien liikennetietojen vastaanottamiseksi. Jos laite tukee ääniohjausta, voit parantaa ajoturvallisuutta ohjaamalla navigaattoria ääniohjauksella.

TOMTOM GO 820 Manual [fi]

Napauta tätä painiketta, jos haluat nähdä yleiskuvan reitistä karttaselaimella. Vihje : Jos haluat lopullisen määränpääsi olevan pysäköintialue, valitse Pysäköintialue ja valitse sitten sijainti määränpäätäsi lähellä olevien pysäköintialueiden luettelosta. Voit käynnistää navigaattorin painamalla virtapainiketta, kunnes näkyviin tulee käynnistysruutu. Jos laitteen päävalikossa näkyy Tomtom 4ba63 kohteeseen -painike, lue nämä ääniohjausta koskevat aiheet:. Viivytysten minimointi Kun Tomtom 4ba63 -laite käynnistyy ensimmäisen kerran, näytössä on ajonäkymä ja tarkat tiedot sijainnistasi. TomTom käyttää lähettämiäsi tietoja karttojen ja nopeusvalvontakameratietojen parantamiseksi.

tomtom 4ba63

Pakkauksen sisältö

Tilapalkki näyttää, saavutko ajoissa vai tuletko myöhästymään kuten seuraavassa:. Valitse Muuta reittiä , jos haluat muuttaa reittiä ja esimerkiksi ajaa tietyn välietapin kautta tai valita uuden määränpään. Hyödyllisiä tietoja. Ilmoitettavien kiinteiden valvontakameroiden tyypit Ääniohjauksen käyttö

ricoh pentax

TOMTOM GO Manual

Forgot password? Tietoja tietokoneäänistä Tärkeää : Turvallisuuden vuoksi ja häiriöiden vähentämiseksi ajon aikana reitti tulisi aina suunnitella ennen ajoon lähtöä. Välietapin ilmoitusasetusten muuttaminen Jos seuraavan ohjeen sijainti on alle jalkaa edellisen ohjeen jälkeen, se tomtom 4ba63 välittömästi etäisyyden sijasta. Huomautus : tämä asetus on käytettävissä vain, tomtom 4ba63 laitteella joko on liikennetilaus tai siihen on kytketty RDS-TMC-vastaanotin. Liitetty tietokoneeseen – tämä symboli näkyy, kun navigaattori on liitetty tietokoneeseen.

Voit keskeyttää demon koska tahansa napauttamalla ruutua. Napauta tätä painiketta, jos haluat nähdä esikatselun määränpäästä. Jos käytät jompaakumpaa näistä palveluista, sijaintitietoja ja MyTomTom-tilisi nimen sisältävät raporttisi lähetetään TomTomille, joka säilyttää niitä MyTomTom-tilisi yhteydessä. Punainen palkki tarkoittaa, että äänesi on liian voimakas, jotta laite tunnistaisi yksittäisiä sanoja. Käynnistä sitten laite. Valitse jokin seuraavista asetuksista:. Sen sijaan, että ohjaisit TomTom -laitetta napauttamalla näyttöä, voit ohjata -laitetta äänelläsi.