Tomaatti Black Cherry

Jos sinulla on toiveita toimitusajan suhteen, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme p. Kasvi on voimakas ja tasapainoinen. Paino on g. Vältä mustan mullan käyttöä! Käytä esim. Sivuversot poistetaan ja taimi sidotaan naruilla tai spiraalimaisten tukien avulla.

4 kpl Kirsikkatomaatti ’Black Cherry’

Istuta taimet mahdollisimman pian niiden saavuttua. Tarina Yhteystiedot Palaute. Puutarhurin kaupankäynti. Oranssi väri lyhyissä, kompakteissa klustereissa. Marja ”Fragolino” määrittelemätön hybridi irtotavaran korjuuseen. Kotisivu Valikko.

tomaatti black cherry

Lisätiedot

Erinomainen makulaatu. Facebook Youtube Linkedin instagram-sovellukset. Älkää unohtako minua! Tiesitkö sen? Tilaa Puutarhurin Perjantaiposti. Kannattaa tukea.

sds plus adapteri

TOMAATTI ’Black Cherry’ (kirsikka-) – Kulpan puutarha

Tähän voi mennä jopa 2 — 4 viikkoa. Joko – Siemen. Käännökset tomaatti black cherry peräisin automaattisesta käännösprosessista, ja niiden tarkistus on vielä kesken. Tilaa lajike 3 napsautuksella Tilaa 3 klikkauksella! Pakettien säilytysaika postissa max. Puutarhuri suosittelee Valitse haluamasi lisätuotteet ja lisää ne ostoskoriin:. Lisää koriin Tuote on lisätty koriin.

Kirsikkatomaatti ’Black Cherry’ 4 kpl –

Vähän syöttyille viljelykasveille. Puutarhurin kerho. Paino (fysiikka): 30g. Kannattaa tukea. Tilaa lajike 3 napsautuksella Tilaa 3 klikkauksella!