Tokmanni Nahan Korjaus

Tilaaja vastaa siitä, että tilauksen yhteydessä annettu toimitusosoite on oikein. Pattex-tekstiililiima on liuotteeton, vedenkestävä erikoisliima erilaisten tekstiilien ja nahan liimaamiseen. Tarkista myymäläsaatavuus. Liima sopii myös huovalle ja erilaisille kuitusekoitteille. Kaikki myymälät.

Erikoisliimat

Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata. Saadaksesi parhaan kokemuksen sivustolla, salli Javascript selaimessasi. Maksimimäärä saavutettu. Verkkokauppa lähettää paketit asiakkaan valitsemaan noutopisteeseen. Muistathan hyödyntää klubietusi!

tokmanni nahan korjaus

Asiakaspalvelu

Suosituimmat haut nahkamaali saphir mokka collonil medaille. Hei klubilainen! Suojaa nahkaiset huonekalusi Maskun hoitotuotteilla. Pakkauksen mittatiedot. Aktivoi koodi ostoskorisivulla. Puhdistustuotteiden lisäksi saatavilla on myös kirkkaudensäilyttäjä nahalle, joka pitää nahkasohvan tai -lepotuolin pinnan kauniin kiiltävänä ja nahan uutuuttaan hohtavan raikkaana. Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen päivää.

prisma essence juomalasi

Liima Rapid 12 mm lyhyt 14 kpl tekst/nahka |

Kaikki kaupat — liikerakennukset. Kaupankäynti myy jalkineiden ja käsilaukkujen korjauspalveluilta sekä hoitoaineita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille. Kaikki myymälät. Etusivu Jalosteet Suoja- ja hoitotuotteet Tokmanni nahan korjaus. Toimitusaika: arkipäivää. Tuotteen soveltuvuus käsiteltävälle pinnalle kannattaa varmistaa ensin kokeilemalla sitä pienelle huomaamattomalle alueelle. Levitä vaahto sitten käsiteltävään pintaan puhtaalla mikrokuituliinalla.

Pikaliima Super Glue Precision 5 g |

TRG valmistaa runsaasti eri värejä, joilla on helppo korjaaminen- tai uudelleenmaalata nahkatuotteita kuten kenkiä ja laukkuja. Sinulla on seuraava t voimassa oleva t alennuskoodi t. Precision-pikaliima sopii pikkutarkkaan työskentelyyn. Tuotenro Lue lisää. Virheellisen osoitteen aiheuttamasta selvittelystä ja uudelleenlähettämisestä aiheuttuvat kulut veloitetaan tilaajalta. Casco Kumiliima RubberFix, 50 ml.