Tofukastike Riisille

Anne says: Tehtiin tätä nälkäiselle perheelle ja ruoka oli valmista nopeasti ja maistui ihan kaikille. Kääntele joukkoon valitsemasi kerma ja anna kiehua muutama minuutti. Tofukastike riisille jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai tofukastike riisille yhdelle tai kahdelle. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Tallenna nimeni, sähköpostiosoitteeni ja kotisivuni tähän selaimeen seuraavaa kommentointikertaa varten.

Tomaattinen tofukastike

Lisää ruokakerma, vesi ja herne-maissi-paprika seos. Vatkaa jogurtti, sinappi, tofukastike riisille ja kaprikset keskenään. Hyvää, mutta makeutta jäin kaipaamaan. Nosta lävikköön valumaan. Hienonna sipuli. Lisää tomaatit, ranskankerma, siemenet, suola ja pippuri.

tofukastike riisille

Päävalikko

Nosta valmiit kääröt voideltuun vuokaan. Kesähelteillä maistuu kevyt salaatti, jonka ainekset saat vaikka torilta. Reseptit Kasvis. Havainnollista kuvalla tai vaikka useammallakin. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle. Vegaaninen voileipäkakku saa sisäänsä hummusta. Kuumenna pannulla tilkka öljyä.

yves saint laurent homme ultime

KLASSIKKORESEPTI: KUNG PAO TOFUKASTIKE – Jalotofu

Social links Facebook Instagram rss twitter uutiskirje. Sienitäytteet ovat olleet perheemme ja sukumme reseptivarastossa. Ohueksi suikaloitu kesäkurpitsa muistuttaa yllättävän paljon spagettia. Sinun täytyy olla kirjautunut tofukastike riisille voidaksesi tallentaa reseptejä. Valuta nauhat lävikössä. Saat salaatista vegaanisen vaihtamalla jogurtin kaurafraîcheen ja hunajan vaaleaan siirappiin. Vain resepti.

Kermainen tofukastike – Resepti |

Avaa maustamattoman tofun paketti ja leikkaa se pituussuunnassa kolmeen osaan. Vastaa Cancel Reply 1 2 3 4 5. Tofu-currykastike Ainekset. Tarjoile pastan, perunan tai riisin kera. Kurttukaali-linssikääryleet ja wasabikerma. Työläs oli vaan tehä.