Toffo Toffee

Katariina Lisää teemoja. En voi käsittää, miksi nykyään myydään vain pikkuisia muka-merkkareita. Marianne Tai voi olla, että aika vain kultaa muistot.

Muistatko vielä Toffon, Mustafan ja Nami Namit? Näitä 1990-luvun herkkuja kaipaamme yhä

Ei oo kyllä ikinä ollu mitään vaaraa noiden syömisessä toffo toffee merkkarienkaan, jos ei osaa ni jätä syömättä. Jaa Facebook. Aihe herätti IS:n lukijoissa nostalgisia muistoja, ja artikkelia oli kommentoitu keskiviikkoiltapäivään mennessä yli kertaa. Ja kaivattuja herkkuja on paljon. Ja nyt kun jäätelöissä ollaan niin Cool bitsit oli kans ihan huippuja.

toffo toffee

Jambo, Piparnakkeli, aidot Merkkarit ja muut herkut, jotka haluamme takaisin!

Alkuperäiset merkkarimaut olivat salmiakki, kola sekä hedelmä. Entä muistuuko Sora-purukumista mieleen mitään? Monia nostalgisia makuja, joita ei voi unohtaa. Ruususuklaata kaivataan edelleen. Ei Object Linking and Embedding missään tapauksessa sama asia! Turkkari Markkinoillehan tuotiin takaisin pari makua, mutta ei appelsiinia.

potter i

Muistatko Toffon ja Nami Namit? Näitä luvun herkkuja kaipaamme

Toinen muistoissa oleminen salmiakkituote on Black Pete, jonka käärepaperissa oli mustapartainen merirosvo. Leikkasin veitsellä siivuja ja ihailin marmeladin värejä ennen kuin söin ne. Sari Makeisia kommentoidaan muun muassa näin:. Sympaattisissa rasioissa oli eri kissaeläinten kuvia. Chymoksen tunnetuimpia tuotteita ovat vuodesta lähtien markkinoilla toffo toffee Marianne-karkit, Julia-makeiset, Pantteri, Lontoo rae, Omar ja vuonna Chymoksen tehtaalla Lappeenrannassa kehitetyt Merkkarit.

Toffo!! | Retro sweets, 80s sweets, Old sweets

Sen tahtoisin takaisin. Lola-patukka oli turkulaisen Hellas-makeistetaan tuote, mutta sillä ei ollut mitään tekemistä turkulaisen missi Lola Odusogan kanssa. Muistatko Topsy-tuutin, Superted-puikon tai Pauligin Pomput? Aito ja alkuperäinen Budapest takaisin! Marianne Ei Object Linking and Embedding missään tapauksessa sama asia! Ehdottomasti parhaita.