Tivoli Hotelli Kööpenhamina Kokemuksia

Majoituspaikka tunnetaan myös nimellä. Tivoli Hotel. Tekemistä Nähtävää Selviytymisopas Hotellit ja majoittuminen. A taxi cost about DKK ,- to ,. Lapset ja lisävuoteet. København Station — 15 minuutin kävelymatka. Niissä on myös yhteismajoitushuoneita, jolloin nukutaan vieraiden ihmisten kanssa huoneissa, joissa on yleensä vähintään 4, joissain kesähostelleissa jopa 40 samassa huoneessa.

Booking.comin asiakasarvioita koskevat ohjeet

Katso saatavuus. Aamiainen oli monipuolinen. Yes, the pool and fitness area is open. Kind regards Angela Vastattu 13 marraskuuta Sulje Ilmoita asiaton viesti.

tivoli hotelli kööpenhamina kokemuksia

Trenditietoiselle: Hotel Ottilia

Palvelut ja mukavuudet. Let us know if there is anythings else i can help you with. Matkalla aamupalalle nähtiin myös hassut peilit. Tässä hotellissa hyväksyttävät kortit. Vastinetta rahalle 7,7 Etäisyys keskustaan 0. Huomioithan, että kaikkien erikoistoiveiden toteutuminen riippuu saatavuudesta ja niistä saatetaan periä lisämaksu. Siisteys ja turvallisuus.

usb 3.0 power output amps

Kööpenhaminan hotellit – metsäkuusi hotellivinkkiä lomaan

The Little Mermaid 3,0 km. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet. Näytä lisää. Autonvuokraus — Kööpenhamina. Lyömättömät hinnat! Pääset lähimmältä lentokentältä majoituspaikkaan Tivoli Hotel seuraavilla kulkuneuvoilla: Taksi 20 min Juna 40 min.

Tivoli Hotel (Kööpenhamina, Tanska) |

Erinomainen aamiainen. Petivaatteiden ja pyykin kuuma vesipesu. Perhehuone 1 parivuode ja 1 vuodesohva. Hi : Our pool, fitness and sauna in our Habour Tower is still open as things are at the moment. Jonkin verran voi säästää, jos löytää hotellin ydinkeskustan ulkopuolelta, mutta tällöin matkoihin kuluu paljon aikaa. Matkan jälkeen asiakkaat kertovat meille kokemuksistaan. If so, could you let me know what type of room this is available for?