Tivoli Audio System Three

Hintakehitys Korkein hinta. Odota hetki Päivän tarjoukset. Huomautus: Päävalikko Main Menu sulkeutuu, jos toimintoa ei tapahdu 9 sekunnin kuluessa. Painomitat: 29,2 cm Lx 11,1 K sisältäen alaraajat x 11,1 cm S Paino: 1,83 kg Paketissa mukana: Lihtium ion -ladattava paristo, ulkoinen FM-johdinantenni, kauko-ohjain paristo mukanavirtajohto, tivoli audio system three. Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto.

Tivoli Audio

Arvostelu Päivitetty Päivän tarjoukset Päivän tarjoukset Black Friday Jos teet virheen missä tahansa vai. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto.

tivoli audio system three

Tekniset Tiedot

Kategoriat ja tuotemerkit. Kaksi pitkäiskuista, 3-tuumaista kokoaluekaiutinta ja kaksi bassorefleksiaukkoa takaavat muhkean stereoäänen. Tivoli Audio ei OLE vastuussa automaattisen päivityssignaalin antamista epätarkoista. Music System Three on tehty pieneen koteloon, mutta ainutlaatuisen tekniikan ansiosta se tuottaa avaran ja laadukkaan äänen, jota muhkeuttaa entisestään kaksi takalevyn bassorefleksiaukkoa. Näytä kaikki Tivoli Audio tuotteet.

teema muki 0 4

Menu-Valikko – Tivoli Audio music system three Owner’s Manual [Page ] | ManualsLib

Se tarjoaa musiikin suoratoiston, Tivolin maineikkaan FM-virittimen ja sisäänrakennetun litium-ioni-akun, jolla kuuntelet suosikkejasi yli 20 tuntia yhdellä latauksella. Arvostelu Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata. Koti ja ydinperhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Keittiökoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakennustoiminta ja remontointi Kodinsisustus Aravalainat. Lisätietoja on kohdassa ”RDS”.

Tivoli Audio Music System Three Plus Bluetooth-radio

Tilaa uutiskirje. Nokian Kontio Classic, kumisaappaat. Päivän tarjoukset. Sulje Siirry kassalle. Kaksi pitkäiskuista, 3-tuumaista kokoaluekaiutinta ja kaksi bassorefleksiaukkoa takaavat muhkean stereoäänen. Alin hinta.