Titanic Lego

Herättää ehdottomasti keskustelua Mukana on jalusta titanic lego nimikyltti upeaa näytteillepanoa varten. Valtavan LEGO®-setin asettaminen näytteille Saat vinkkejä, mikä on paras tapa esitellä ja suojella valtavia rakennelmia, aina pöytätasoista näyttelyvitriineihin. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Titanic osainen rakennussarja. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin titanic lego. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

LEGO # SCULPTURES # 10294: TITANIC ( 2021 )

Kurkista legendan sisälle. Nosta ankkuri ja säädä mastojen välissä olevia jännityskaapelia. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan titanic lego. Kaupankäynti myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Lunastamatta jättäminen ei OLE sama asia kuin palautus tai peruutus. Titanic lego tuotteesta. Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla.

titanic lego

Tietoa meistä

Click OK to extend your time for an additional 0 minutes. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Cobi R. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Previous Slide Next Slide.

sharp 55bl2ea 55

Ilmoitusta ei löytynyt

Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä titanic lego mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Usein kysyttyä Maksutavat Toimitustavat ja -kulut Palauttaminen. Leluliike Casagrande Oy Linnankatu Turku 02 info casagrande. Toimitusehdot Nämä toimitusehdot ovat voimassa 5. Rakenna laivan silta, kävelykansi ja uima-allas. K: 18″ 44cm L: 7″ 16cm S: 54″ cm.

LEGO # SCULPTURES # TITANIC ( ) –

Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Usein kysyttyä Maksutavat Toimitustavat ja -kulut Palauttaminen. Aidon yksityiskohtaiset näkymät Sukella kolmeen osioon, joissa esitellään aluksen vaikuttavaa sisäpuolta. Uskollisesti luotuja ominaisuuksia Rakenna laivan silta, kävelykansi ja uima-allas. Nosta ankkuri ja säädä mastojen välissä olevia jännityskaapelia. Luo uusi toivelista Sulje.