Timanttilaikka Hiontaan

Timanttihiomalaikka Predator on erittäin kovasidosteinen laikka hioville materiaaleille, kuten hiekkainen, haperon pehmeä timanttilaikka hiontaan ja hiovat tasoitteet. KX10 Timanttilaikka, Graniitti. Tunnus: Salasana: Unohtuiko tunnus? Tehokas ja hyvä yleis- timanttihiomalaikka maalin, liiman,tasoitteiden ja betonin hiontaan. Lisätty ostoskoriin. Jatkuva timanttikehä laikassa tuo tarkan leikkuujäljen ilman säröjä. Lisää tarjouspyyntökoriin.

Timanttihiomalaikka Bel

Timanttihiomalaikka Medium. Laikan timanttilaikka hiontaan jäähdytys takaa pitkän kestoiän. Näytä salasana. Jos kaipaat asiantuntijoidemme apua oikeiden työvälineiden valinnassa, ota meihin yhteyttä! Timanttihiomalaikka Troija, betonin ja tasoitteiden erittäin tehokkaaseen hiontaan. Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Näytä kaikki Leikkuunesteet.

timanttilaikka hiontaan

Tavaratalot

Hyvä valinta yleishiomalaikaksi tasoitteiden poistoon. Määrä Määrä. Enable or Disable Cookies. Tuotelista – Portable Document Format. Halkaisijat mm. Pelastuslaikka pelastustöihin ja kattohuovan leikkaamiseen. Lisätietoa timanttihiomalaikoista, jotka tarjoavat pitemmän käyttöiän ja poistonopeuden betonia ja monia muita pohjamateriaaleja käsitellessä.

sohvan pesuaine prisma

Timanttihiomalaikat, betonille ja tasoitteille | Kopadi

Kulmittain asetellut lyhyet ja isotimanttiset hiomasegmentit soveltuvat erinomaisesti pehmeiden piki- ja liimajäänteiden poistoon. Halkaisijat , ja mm. Tämä kovametallipaloilla varustettu laikka löytyy pelastustoimen kalustosta, ja sitä käytetään yleisesti polttomoottorilla toimivissa laikkaleikkureissa muun muassa puun ja metallin leikkaukseen. Tämä johtuu pakkauksesta ja vähimmäistilausmääristä. Tilaa jalosteet timanttilaikka hiontaan verkosta. Näytä kaikki Käsi- ja konesahanterät Vannesahanterä liitos Vannesahanterät bi-metalli Vannesahanterät kovametalli Vannesahanterät seosterä.

Timanttihiomalaikka Bel – Timanttilaikka hiontaan • Levanto Oy

Segmentin uusilla ominaisuuksilla ja kapeudella saavutetaan entistä nopeampi leikkuuteho. Vesieristeen hionnassa. Timanttilaikan halkaisijat mm. Kevään uutuustuotteet! Viimeksi katsomiasi tuotteita. Miten sinä hyödyt Hiltin verkkosivusta:. Monipuolinen valikoima halkaisijoita väliltä mm.