Tilaa Palapeli Omalla Kuvalla

Tiesin sen kokemuksesta, että valokuvasta oli hyvä löytyä paljon yksityiskohtia. Määräalennus koskee tilauksia, joissa tilaat useita kopioita samasta palapelistä. Seinälle ripustettuna palapeli ihastuttaa myös ystäviä ja perheenjäseniä. Palat ovat tarkasti leikattuja — ja yhtä yksilöllisiä kuin kuvasi. Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain kehyspalapelejä.

Suunnittele oma valokuvapalapeli

Maksu- ja Toimitusvaihtoehdot Hyväksymme kaikki yleisimmät luotto- ja tilaa palapeli omalla kuvalla sekä PayPal-maksut. Yksilöllinen palapelisi pakataan laadukkaaseen laatikkoonjonka voit niin ikään suunnitella yksilöllisesti. Suosikkikuvastasi tulee upea lahja, joka sisältää mallikuvan. Luulin, että liimausvaihe olisi ollut sottaisempaa puuhaa ja että liimaus olisi pitänyt tehdä pala kerrallaan. Jos liimaa aikoo käyttää myöhemmin toiseen palapeliin, sieniosa kannattaa irrottaa ja pestä hyvin liiman levittämisen jälkeen.

tilaa palapeli omalla kuvalla

Ikuista kauneimmat hetket valokuvapalapeliin

Yhden illan aikana palan palapeli alkaa yleensä saada jo hieman muotoa, mutta yhdellä kertaa ei näin suuritöistä palapeliä kannata yrittää saada valmiiksi. Siispä päätimme tilata palan palapelin, johon juniorimmekin voisi osallistua. Palapeliä koottaessa on nimittäin tarkasteltava satoja paloja ja pidettävä koottava kuva mielessä, sekä huomioitava yksittäisten osien yksilölliset muodot. Tutustu nyt eri tilaisuuksiin sopiviin tuotteisiimme Kun palapelin rakentamisen on aloittanut, sitä ei malta lopettaa. Tilaa palapeli – loistava lahjaidea.

t14s intel specs

One moment, please

Tutustu uutuuksiimme! Täältä saat lisätietoa tuotannostamme. Ja jos jonkin kohdan kokoaminen ei yhdeltä onnistu, joku toinen onnistuu siinä varmasti. Tutustu nyt eri tilaisuuksiin sopiviin tuotteisiimme Kestävä pahvi takaa pitkän iän Kuvapalapeli on painettu kovalle pahville, joka takaa tukevan ja kestävän viimeistelyn. Ovatko palapelin palaset ainutlaatuisia?

puzzleYOU ® | Suunnittele oma valokuvapalapeli – jopa 2 palan palapelit alkaen 22,99 €

Palapelien rakennustoiminta onkin mukavaa puuhaa, etenkin, kun työn alla on omasta valokuvasta teetetty palapeli, joka tuo samalla mieleen muistorikkaat hetket ystävien kanssa, ulkomaan matkalla ikuistetut upeat maisemat tai perheen kanssa vietetyt ikimuistoiset retket. Kun olet ladannut valokuvasi verkkosivustollemme, näet editorin kuvanlaadun mittarin oikealla puolella. Me kaikki tiedämme, että lahjan tarve iskee hetki tämä. Rakennuksen taustalla näkyi kirkon torni, taloja sekä Itävallalle tyypillinen upea vuoristomaisema. Palapelien kokoaminen on sosiaalista ajanvietettä, sillä sitä on hauska tehdä myös kahdestaan tai kolmistaan. Siksi vaadimme yksilöllisiltä tuotteiltamme huippuluokan laatua.