Tilaa Kuvia Netistä

Paperikuvat halutessasi kaupan päälle Lisätietoa passikuvista. Kaikki valokuvat kehitetään aidolle valokuvapaperille. Toimitusajat Inspiraatio. Tarjolla on perinteiset Classic kuvat ja Supreme kuvat. Kuvat ovat oletuksena kiiltäväpintaisina koossa eli lyhempi tilaa kuvia netistä on 10 cm ja pidempi sivu kuvatiedostosi kuvasuhteen mukaan. Näet kokonaissumman vielä ennen maksutapahtumaa ja voit halutessasi perua tilauksen vain sulkemalla selaimen. Kuten muissakin liikkeissä, Photoboxilla on tarjolla tavallisia kymppikuvia, eli digikuvia koossa 10 x 15 cm.

4 tapaa tilata valokuvia

Jos esimerkiksi haluat tilata ainoastaan 10 cm mattakuvia, näppäile 0 kohtaan kiiltävä – 10 cm, ja haluamasi määrä kohtaan matta – 10 cm. Lähetä filmisi meille kehitettäväksi ja tilaa samalla uusi filmi. Palautusoikeus 14 vrk Jos tuote ei vastaa odotuksia, voit palauttaa sen 14 vrk kuluessa vastaanottamisesta. Silloin tilaus ei siirry mihinkään. Kuvakorjailu parantaa automaattisesti kuvien laatua. Ammattitaitoinen henkilökuntamme tekee sen ammattikuville myös automaattisesti jos kuvat ovat selvästi studio- tai taidekuviksi havaittavissa. Tarjolla on tilaa kuvia netistä Classic kuvat ja Supreme kuvat.

tilaa kuvia netistä

Valokuvat ja teettäminen

Selaimen sulkeminen poistaa tilauksen eikä se siirry mihinkään. Nopeat toimitukset Nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen. Raisio K-keskus Mylly. Valokuva ei suinkaan Object Linking and Embedding painumassa historian unohduun, ei nyt digiaikanakaan, vaan valokuvauksen ammattilaisten mielestä se on noussut uuteen arvoon. Mikäli haluat valita useamman yksittäisen kuvan monen kuvan joukosta, mutta et kuitenkaan kaikkia, paina CTRL-painike pohjaan ja valitse hiirellä haluamasi kuvat.

r5 4700u

Näin tilaat valokuvia | ifolor

Kaikki valokuvat kehitetään aidolle valokuvapaperille. Isommat noudettavaksi lähimmästä Postin toimipisteestä. Kuopio K-keskus Apaja. Valokuvat Neliökuvat Retrokuvat Näytä tuoteryhmä. Eirikuvalla toimitusajat vaihtelevat parista arkipäivästä 14 arkipäivään. Kotiinkuljetus Nouto Posti. Lähetä filmisi meille kehitettäväksi ja tilaa samalla uusi filmi.

Tilaa kuvat netistä | ifolor

Voit kuitenkin halutessasi estää välttämättömät cookies selaimesi asetuksista. Jokaisesta liikkeestämme saat nopeasti: Kuvat 10×15 – 20×30 cm. Photoboxilla pääset halvempiin kuvien kappalehintoihin prepaid kuvapaketeilla. Tilaa kuvat vaikka suoraan kännykästäsi! Kuten muissakin liikkeissä, Photoboxilla on tarjolla tavallisia kymppikuvia, eli digikuvia koossa 10 x 15 cm.