Tikkurilan Hammaslääkärikeskus Hinnat

Kirjaudu OmaMehiläiseen. Kirjaudu YritysMehiläiseen. Teemme hammashoitoa myös nukutuksessa ja hoidamme myös lapsipotilaita. Näytä sijainti. Klaus Virtanen. Voit myös soittaa ajanvaraukseemme numeroon 09

Tikkurilan Hammaslääkärikeskus – Oris Oy

Sari Säilä. Teemme hammashoitoa myös nukutuksessa ja hoidamme myös lapsipotilaita. Varaamme oikeuden laskuttaa myöhässä peruutetut, siirretyt tai peruuttamattomat palvelut. Käyntimaksun suuruus on 12,50 euroa per käyntikerta. Minulta on myös mahdollista varata kotikäynti. Aukioloajat Maanantai Tapaturma- ja päivystystapauksissa sekä ensimmäistä kertaa Tikkurilan hammaslääkärikeskus hinnat asioidessasi ilmoittaudu aina vuoronumerolla lääkärikeskuksen vastaanottoon 3.

tikkurilan hammaslääkärikeskus hinnat

Kela-korvaus

Näytä Google Mapsissa Näytä saapumisohjeet. Varaamme oikeuden laskuttaa myöhässä peruutetut, siirretyt tai peruuttamattomat palvelut. Kassapalvelut löytyvät lääkärikeskuksen 3. Saat halutessasi Mehiläisen lääkäri- ja diaknostiikkapalveluiden potilastiedot itsellesi. Laskureklamaatiot: tikkurila mehilainen.

pokemon go galar

Tikkurilan Hammaslääkärikeskus · Hohde

Tilaamalla Mehiläisen uutiskirjeen saat tikkurilan hammaslääkärikeskus hinta meiltä sähköpostiisi markkinointiviestejä, joissa kerromme sinulle ajankohtaisista terveysteemoista ja eduista terveyspalveluihimme. Näytä Google Mapsissa Näytä saapumisohjeet. Kaikissa kerroksissa on inva-wc, joka on merkitty kyltein. Akuuteissa päivitystilanteissa suosittelemme soittamaan meille, palvelemme mahdollisuuksien mukaan. Kirjaudu YritysMehiläiseen. Rami Sihvola. Hammassillan valmistaminen Hammaslaminaatit Hammasimplantit Hammashoito sedaatiossa tai nukutuksessa Suu- ja leukakirurgia.

Hammashoitopalveluiden hinnasto Tikkurila – Kotihammas

Asiakaspysäköinti on helpointa Tikkurilan juna-asemalla sijaitsevan kauppakeskus Dixin parkkihallissa, joka sijaitsee osoitteessa Ratatie Myös kelakorvaus on tällöin korkeampi. Näytä Google Mapsissa Näytä saapumisohjeet. Minna Fredriksson. Työterveys yrityksille. Voit käyttää Kotihampaassa maksuvälineenä yleisimpiä debit- ja credit -kortteja.