Tikkurila Värikartta Vinha

Soveltuu uusille puu- ja hirsipinnoille sekä aikaisemmin Vinhalla, puupintojen ulkomaaleilla tai kuullotteilla käsitellyille pinnoille. Voit pohjustaa laudat niiden ollessa tikkurila värikartta vinha. Vinha ei täytä puupintaa kuten talomaalit, vaan puun pinnan struktuuri jää paremmin näkyviin. Hyvin aikaa ja sääolosuhteita kestävät ja vesiohenteiset Tikkurilan ulkomaalit ovat ympäristöystävällisiä. Valtti Pohjuste. Värikartat, tuotetieto ja käyttöturvatiedote.

Tikkurila: maalaa maiseman mukaan

Katot värikartta. Ei sovellu lattioiden käsittelyyn. Kirjoita haluamasi värikoodi: Enintään 30 merkkiä. Valitse aina lopullinen väri kaupan värikartoista siinä ympäristössä ja niissä olosuhteissa, joihin väri valitaan. Sakret julkisivutuotteet, maalit ja tasoitteet Työvaatteet 3 tapaa ammattilaiselle säästää rahaa Tikkurila värikartta vinha ammattilaisen tili tästä Tuotemerkit Myymälät Info. Tikkurilan tuotteiden ja palvelujen loppukäyttäjiä ovat kuluttajat sekä ammattilaiset.

tikkurila värikartta vinha

Breadcrumb

Säilyttää puun luonnollisen pintakuvioinnin. Voit korvata ensimmäisen maalauskerran Ultra Primer -pohjamaalilla. Tikkurila on koonnut kauniita ja inspiroivia maailmoja ulkomaalisävyjen valinnan tueksi. Mikäli pinta on erittäin homehtunut, harjaa nämä kohdat ennen huuhtelua. Pese pinnat puhtaaksi Tikkurilan Homeenpoisto -aineella vedellä laimennettuna, 1 osa Homeenpoistoa ja 3 osaa vettä 1. Hio hyväkuntoiset, kiiltävät ja kovat vanhat käsitellyt pinnat himmeiksi. Värejä on ammennettu väriperinteestämme suomalaista maisemaa kunnioittaen.

sokos color mask

Tikkurila | Värisilmä

Puutalot For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Hae luonnosta inspiraatiota ulkomaalaukseen Tikkurilan tikkurila värikartta vinha ohjeilla. Pintamaalaa 2 kertaa sivelemällä Vinhalla 1. Update your browser for the best viewing experience ×. Voit aloittaa seuraavan työvaiheen 24 tunnin kuluttua Öljypohjalla maalaamisesta.

Tikkurilan ulkovärikartat | Tikkurila

Ominaisuudet Soveltuu uusille puu- ja hirsipinnoille sekä aikaisemmin Vinhalla, puupintojen ulkomaaleilla tai kuullotteilla käsitellyille pinnoille. Kivitalot värikartta. Levitä seos alhaalta ylöspäin harjalla tai suurille pinnoille reppuruiskulla. Voit korvata ensimmäisen maalauskerran Ultra Primer -pohjamaalilla. Jotta kotitalo, mökki, saunarakennus tai vaikkapa terassi sulautuisi kauniisti ympäristöönsä, kannattaa väriä valitessa kiinnittää erityistä huomiota ympäröivään luontoon. Vinhalla on erittäin laaja käyttöalue, se sopii kaikille puujulkisivuille ja on erinomainen huoltomaali kaikille vanhoille öljy- ja akrylaattimaalipinnoille sekä vanhoille kuultokäsitellyille pinnoille. Sahatuille ja höylätyille pinnoille sekä painekyllästetylle puulle.