Tikkurila Ultra Classic Värikartta

Sideaineen kovuus ja elastisuus on sovitettu tarkoin siten, että maali joustaa puun päällä halkeilematta ja hilseilemättä koko sen käyttöiän. Teollisesti pohjamaalatut ja aiemmin maalatut pinnat: Pohjamaalaa esikäsitellyt pinnat kertaalleen Ultra Primerilla tai Öljypohjalla. Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä ja käytön aikana. Varaa yhtenäistä pintaa varten riittävästi maalia yhteen astiaan sekoitettuna mahdollisten värierojen välttämiseksi. Stainless steel facade spatula ExpertGrip Storch – 25cm.

ULTRA CLASSIC A 11.7L ULTRA CLASSIC A

Voit nyt tilata verkkokaupasta maaleja valmiiksi sävytettyinä noudettavaksi tavaratalosta. Sopiva kovuus puolestaan auttaa pintaa pysymään puhtaana pidempään, koska tikkurila ultra classic värikartta ei paistu kesähelteelläkään kiinni pintaan. Pese pinnat puhtaaksi Tikkurilan Homeenpoisto -aineella vedellä laimennettuna, 1 osa Homeenpoistoa ja 3 osaa vettä 1. Osoite Please enter a valid email address. Valitse tavaratalo Jatka ostoksia. Varaa yhtenäistä pintaa varten riittävä maalierä yhteen astiaan sekoitettuna mahdollisten värierojen välttämiseksi.

tikkurila ultra classic värikartta

Random color

Koneet ja työkalut 4 Maalit ja lakat Rakentaminen ja remontointi Käytetään myös Tikkurila ProHouse -konseptin viimeistely- ja valmiiksimaalaukseen työmaalla. Kuin vastamaalattu kovissakin olosuhteissa. Ympäristöystävällinen Ultra Classic sopii niin pohjustetulle kuin tehdaspohjamaalatullekin pinnalle tai Tee tarvittavat valmistelut ja selvitä lähtötilanne esim.

sanelin tietokoneelle

Tikkurila – Tuotemerkit |

H – Giftigt för vattenlevande organismer med långtidseffekter. Käsittelemättömien, teollisesti pohjamaalattujen tai aikaisemmin puupintojen ulkomaaleilla käsiteltyjen pintojen ulkomaalaukseen. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Tekninen tieto. Alue m 2. Maalityyppi Valitse maalityyppi Valitse vaihtoehto Tuotetiedot Kiiltoaste.

Tikkurila talomaalivärikartta – Rakentajan tietopankki |

Valitse tavaratalo Jatka ostoksia. Pohjamaalaa kertaalleen sivelemällä Ultra Primerilla 1. Sideaineen kovuus ja elastisuus on sovitettu tarkoin siten, että maali joustaa puun päällä halkeilematta ja hilseilemättä koko sen käyttöiän. Kiinteäainetilavuus: n. Ultra Classicilla saat kaunista puolihimmeää maalipintaa, joka vastaa vanhan Ultra talomaalin kiiltoa.