Tikkurila Mikkeli Juna

Lemmikkien kuljetus on sallittu. Junamatka on omaa aikaasi, jonka tikkurila mikkeli juna käyttää niin kuin haluat. Kahvitauotkaan eivät hidasta matkantekoa, sillä voit nauttia kahvit tai vaikka lasin kuohuvaa ravintolavaunussa. Nopea yhteys Helsinkiin Juna on nopea ja edullinen vaihtoehto matkustaa Mikkelistä Helsinkiin. Matkalla ehdit työskennellä tai ottaa rennosti. Ajopäivät Porvooseen kesäkaudella Näin junalippusi sisältää vaihdon lähijunaan, jolla pääset suoraan lentokentälle.

Junalla Mikkelistä Helsinkiin

Varaa matkasi ajoissa ja nappaa itsellesi edullinen kertalippu. Aseman osoite on Vanha Hämeenlinnantie 5. Arkipäivisin lähtöjä on seitsemän, lauantaisin metsäkuusi ja sunnuntaisin viisi. Juna on ekologinen vaihtoehto Mikkeli—Helsinki-reitille. Mannerheim käytti vaunua vuosina — Ajopäivät Porvooseen kesäkaudella

tikkurila mikkeli juna

Aikataulu Helsinki-Porvoo

Matka kestää junalla vain 2,5 tuntia. Juna ei pysähdy Pasilassa. Junalla matkustat edullisesti. Matka Helsingistä Mikkeliin kestää vain reilut kaksi ja puoli tuntia. Matka Mikkelistä Helsinkiin kestää nopeimmillaan reilut 2,5 tuntia. Muut ehdot.

volta pölynimurin varaosat

Mikkelin aseman aikataulunäyttö: saapuvat

Rautatieasemalta poikkeat nopeasti torille nauttimaan kahvit ja paikallisia herkkuja. Hinta Liput ostetaan junassa. Nopeimmillaan junamatka Helsinkiin kestää vain Arkipäivisin lähtöjä on seitsemän, lauantaisin kuusi ja sunnuntaisin viisi. Huomaa, että asemarakennus on yksityisomistuksessa.

Junat ja aikataulut | reaaliaikainen seuranta

Matkustat Mikkelistä Helsinkiin noin 15 eurolla. Mannerheim käytti vaunua vuosina — Paluumatkalla Keravan ja Tikkurilan pysähdykset ovat vain poistuvia matkustajia varten. Työskentele, kuuntele äänikirjaa tai täytä vaikka sanaristikoita. Lemmikkien kuljetus on sallittu. Juna jättää kätevästi keskelle kaupunkia. Matkustajat, lisäpalvelut ja esteettömyys.