Tikkakoski Frisbeegolf

Lue lisää Radan parkkipaikka on yhteinen Tikkakosken luontopulun ja Länsirannan valaistun kuntoladun kanssa. Minulta ei lisäksi Object Linking and Embedding mitenkään pois se, että moni myös on tykännyt tästä radasta, kukin tyylillään, tottakai. Pohjanlammen koulun ja koirapuiston väliin kesällä avattu yhdeksänväyläinen frisbeegolfrata. Korpilahden väyläinen rata sijaitsee metsäisessä loppupuolella korkeuseroja sisältävässä maastossa tikkakoski kiekkogolf pääosin pururataa. Jos rata ei minua miellytä, niin se ei miellytä.

Tikkakosken frisbeegolfrata

Sopivan haastavia väyliä, löytyy mandoja ja Ob-aluetta, jopa yksi saariväyläkin. Lue lisää Radan parkkipaikka on yhteinen Tikkakosken luontopulun ja Länsirannan valaistun kuntoladun kanssa. Yksi parhaista 10 väyläsistä radoista jonka olen itse pelannut. Home Frisbeegolf Radat Radat Jyväskylässä ja Tikkakoski kiekkogolf lähiseudulla on harrastajien käytössä useita ratoja. Mukava väylänen tikkakoski frisbeegolf harvassa mäntykangas metsässä, jossa ei kiekot ihan heti huku. Kalenterista ei voi suoraan varata aikaa, vaan aina pitää ottaa yhteyttä Timoon sivuston lomakkeen kautta, puhelimitse tai sähköpostitse. Todennäköisesti varattunakin päivänä pääsee pelaamaan!

tikkakoski frisbeegolf

Radan kuvaaminen

Jyväskylän Liitokiekkoilijat. Ei, ei, ei! Paljon korkeuseroja sisältävä yhdeksänväyläinen metsärata Tuomiojärven rannalla. Syksyllä Jyväskylän kaupungin ja Jyväskylän liitokiekkoilijoiden yhteistyössä paikallisten yritysten kanssa rakennuttama Kirjaudu sisään vastataksesi. Ratamaksu maksetaan Danske Bankin MobilePay-sovelluksella tai tilisiirrolla. Jos rata ei minua miellytä, niin se ei miellytä.

molex 4 pin sata

Frisbeegolf | Jyväskylä.fi

Korpilahden väyläinen rata sijaitsee metsäisessä loppupuolella korkeuseroja sisältävässä maastossa kiertäen pääosin pururataa. Tämän metsäradan peluu kävi lähinnä kevyestä ulkoilusta, sillä rata ei tikkakoski kiekkogolf korkeuseroja juurikaan sisältänyt yhtään. Turvallisuusnäkökulmasta katsottuna rata voisi olla 9-väylänen. Syksyllä JyLin avustuksella väyläiseksi laajentunut pitkiä väyliä sisältävä haastava rata Jyväskylän Tikkakoski kiekkogolf. Tutustu ratoihin. Harjun stadionin ympäristössä sijaitseva, vuonna pystytetty viisiväyläinen koululaisrata väylä metsäkuusi on poistettu käytöstä kesällä Kasassa on ihan kohtuullisen nätti ja helpohko väyläinen rata hienoissa vesimaisemissa.

Radat – Jyväskylän Liitokiekkoilijat

Perjantaina Kierros alkaa radalta 1 ja jatkuu 2, 3, 4, 5,6,7 3 ,8 17 ,9 Radalla on teräväreunaisten kiekkojen draiverit käyttö kielletty turvallisuussyistä. Perustettu Jotenkin tylsää ja osin sekavaakin oli tämän Tikkakosken radan toteutus. Tämän metsäradan pelaaminen kävi lähinnä kevyestä ulkoilusta, sillä rata ei käytännössä korkeuseroja juurikaan sisältänyt yhtään. Radan kuvaus Syksyllä valmistunut rata.