Tiinan Hiuspiste

Lämmin ja mukava palvelu, sekä hinta-laatusuhde kohdillaan. Jokin muu, mikä? Minne hävisi se kotikampaamo-parturi Kangaslammilta? Tuotannon tiimin kehitysvastaava ja tekninen vastaava Sipoo — Julkaistu Käykää ihmeessä.

Parturi-Kampaamo Tiina Lithoniuksen Hiuspiste – Uusikaupunki

Suodata Tallenna vahti. Hesan merkkikampaamoissa duunis ollu Puijonkatu 12 B 24Kuopio. Palaa hakuun. Ja mitä kuulopuheiden mukaan uskoo.

tiinan hiuspiste

Tietoa yrityksestä

Katjan Hiuskulma Kuiluntie 2 , Siilinjärvi. Suosikkejasi ei tallenneta! Jaa keskustelu. Silloin aina käytän kyseisen kylän kampaamopalveluja. K18 – Keskustelualue on tarkoitettu vain täysi-ikäisille. Tämä viesti oli sitten kampaajan laatima.

toner ce505ac

Tiinan Hiuspiste / Tiina Leppälä – Vieremä 🇫🇮 – WorldPlaces

No paljastit itsesi! Tietysti Tukka on paras kampaamo, miinuksena ainoastaan aika kallis hinta! Monta kertaa kuullut Itsellä se varmaan tiinan hiuspiste koko loppue Mutta ehkä asiakkaat hieman kaikkoaa tuolla menolla.

Avoimet työpaikat parturi-kampaaja-kauneus-ja-hiuspiste-sari-hattula – Duunitori

Kuuluuko meille mitä kampaaja tekee vapaa-ajallaan? Suosittelen kyllä ehdottomasti marleenaa kaikille. Salon Marleena on Iisalmen paras ja osaavin kampaamo!!! Vaikka kaukana asunkin nkm päässä Leppävirrantie 9 , Leppävirta. Eli sinne siis