Tiikki Yöpöytä

Tiikki yöpöytä hakumenettely. Tärkeä huomio: värit ja puun pintakuviot vaihtelevat kappaleesta toiseen, mikä tekee jokaisesta yöpöydästä ainutlaatuisen; toimitus on sattumanvarainen. Välttämättömiä evästeitä ei voi poistaa käytöstä. Yli tyytyväistä asiakasta. Koivuinen yöpöytä, art nouveau noin luvulta, laatikko ja taso, Korkeus Myynnissä olevat huonekalut sekä muut sisustustuotteet ovat vanhoja sekä käytössä olleita.

Valittu tuoteryhmä: Yöpöydät

Otathan huomioon, että suurin osa tuotteista on osiin teak yöpöytä ja hyllypaikoille varastoituna. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Tilausseuranta Kirjaudu sisään. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme. Varasto on avoinna ainoastaan sopimuksen mukaan.

tiikki yöpöytä

Ajankohtaista

Tyylikäs Yksinkertainen 2 vetolaatikkoa ja avoimet hyllyt. Kysy palautustunnustamme meiltä ennen tuotteen lähettämistä takaisin. Pyrimme pakkaamaan ja luovuttamaan tilaukset kuljetusliikkeelle pääsääntöisesti kolmen arkipäivän sisällä tilauksesta. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Lavarahdit tulee toimittaa katutasoon, josta Schenker käy ne noutamassa. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Yöpöydät, Art-Deco, luvulta, 2 kpl,

max payne 3 1

Yöpöydät – Antiikkiliike Rakkaat Esineet

Rahtilavatoimituksista ilmoitamme erikseen tuotetiedoissa. Otathan huomioon, että suurin osa tuotteista on osiin purettuna ja hyllypaikoille varastoituna. Palautusta tiikki yöpöytä annamme palautustunnuksen, jolloin palautuksesta ei aiheudu kustannuksia. Varasto on avoinna ainoastaan sopimuksen mukaan ja noudon ajankohta tulee sopia kanssamme etukäteen. Jalosteet voi tilata joko toimitettuna Matkahuollon toimipisteeseen tai kotiin toimitettuna. Pieni teak lipasto.

Yöpöytä Charlotte – Musta / Tiikki-imitointi – € –

Palautusta varten annamme palautustunnuksen, jolloin palautuksesta ei aiheudu kustannuksia. Löydä kuljetusauto Pakettiautot ja avolavat – kaikki kulkee. Yöpöytä teak, luvulta, laatikko ja taso, siisti pieni huonekalu. Copyright © Nordic Vintage Shop. Elektroninen posti Tilaa. Pieni lipasto – yöpöytä noin luvulta, 2 laatikkoa, metalliset vetimet.