Tietosuojakalvo Puhelimeen

Mobiililaitteille suunniteltu tietoturvasuoja on ohut muovikalvo, joka kiinnittyy näytön päälle tarralla. Nokia huolto. Hyvän näytönsuojan tärkein ominaisuus on sen käyttötuntuma. Kyseisiä tietoturvasuojia käyttäessä kannattaa huomioida, että ne eivät estä näkyvyyttä joka suuntaan:. Täydellinen työkaveri. Suojakalvo on saatavilla asennettuna lähes kaikista iHelpin huoltopisteistä ympäri Tietosuojakalvo puhelimeen.

Suojakalvo asennettuna puhelimeen

Maailma ei Object Linking and Embedding valmis, ja sama pätee myös tietoturvasuojiin. Lisää täältä. Pystysuorassa asennossa käytettynä ruutu näkyy sivustakin katsottuna. Mobiililaitteen tietoturvasuoja on laitekohtaisesti muotoiltu ohuehko kalvo, joka kiinnitetään näytön pintaan. Kaksivaiheinen tunnistautuminen, parempi kryptaus ja salasanalompakot auttavat pitämään datamme paremmassa turvassa kuin ehkä koskaan. Se suojaa puhelinta tai iPadia naarmuilta ja kolhuilta ja antaa lisäsuojan puhelimen omalle näytölle jos tietosuojakalvo puhelimeen tippuu maahan. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta laatua ja palvelua, tietosuojakalvo puhelimeen syystä myönnämme kaikille panssarilaseille seitsemän päivän laatutakuun.

tietosuojakalvo puhelimeen

Tuoteryhmät

Jos katsotkin kännykkääsi vaakatasossa, niin kuva näkyy tällöin sivulta, mutta pimenee yläviistosta katsottaessa. Huawei P20 Pro Panssarilasi. Se suojaa puhelinta tai iPadia naarmuilta ja kolhuilta ja antaa lisäsuojan puhelimen omalle näytölle jos puhelimesi tippuu maahan. Honor huolto. Sony huolto. Kirjaudu sisään.

punaiset trikoot

Suojakalvot puhelimeen Fonumilta

Lasin päällä on nanopinnoite, joka ehkäisee sormenjälkien ja rasvatahrojen syntymistä. Sulje valikko. Talja II -lompakkokotelot sulkimella. Honor panssarilasit. Se suojaa puhelinta tai iPadia naarmuilta ja kolhuilta ja antaa lisäsuojan puhelimen omalle näytölle jos puhelimesi tietosuojakalvo puhelimeen maahan. Kuva havainnollistaa, kuinka suojakalvo hämärtää näytön kirkkautta myös suoraan edestä katsottuna. Asennamme panssarilasit suosituimpiin puhelinvalmistajien puhelimiin:.

Tietosuojalasi puhelimeen 🕵️‍♀️ | iPhone, OnePlus, Samsung, Huawei –

Sony panssarilasit. MTV Uutiset otti kokeiluun 3M:n kehittämiä tietoturvasuojia tabletille sekä kännykälle. OnePlus 7T Panssarilasi. Panssarilasin asennus käy Fonumissa helposti. Tietosuojalasi suojaa puhelintasi kahdella eri tavalla: karkaistu lasi ottaa vastaan fyysisiä osumia, ja tietoturvasuodatin estää uteliaat katseet ja pitää näyttösi sisällön turvassa. Osta iPhone.