Tietokoneteline Ikea

Tarvitsetpa vain työpöydän tietokoneellesi, tai sellaisen, jolla on mukana paljon säilytystilaa, meiltä löydät työpöydät, jotka soveltuvat sekä toimistoon että kotitoimistoon. Tietokoneteline ikea on valmistettu melamiinipinnoitetusta kalustelevystä ; viimeistely: valkoinen ; Näppäimistötasossa on metallikiskot ; levyn paksuus: 16 mm ; reunoissa on ABS-muovikanttaus ; valmistettu Läppäripöydät ovat oikeita tilaihmeitä. Osallistut automaattisesti kuukausittaisen lahjakortin arvontaan. Pöytä Oulun lähellä. Sulkeutuu 8.

Työpöydät ja tietokonepöydät erilaisiin työtiloihin

Palaa sivun yläreunaan Jaa. Painomitat: Leveys: 35 cmSyvyys: 55 cmKorkeus Tietokonepöytä kulma Lasinen tietokonepöytä Hylly tietokonepöytä Pieni tietokonepöytä Myydään tietokonepöytä. Vain verkkokaupasta. LG notebook ja toinen tietokonelaukku. Läppäriteline on pieni tilaihme Mikäli käytössäsi on kannettava tietokone, voit valita tietokoneteline ikea kapeamman tietokonepöydän tai läppäritelineen.

tietokoneteline ikea

Löysimme 12 tuotetta

Myös työskentelyasentosi on paljon parempi. Lisätiedot Hyvässä kunnossa oleva tietokonepöytä. Katso lisää samankaltaisia hakuja. Kurkkaa blogista vinkit etätyöskentelyyn. Työpöydät ja tietokonepöydät erilaisiin työtiloihin Etsitkö uutta tietokonepöytää? Työpöytä on valmistettu melamiinipinnoitetusta kalustelevystä ; viimeistely: sonoma tammi ; Näppäimistötasossa on metallikiskot ; levyn paksuus: 16 mm ; reunoissa on ABS-muovikanttaus

vesikasvit puutarhaan

tietokone – Haku –

Saat meiltä sähköpostin, noudata ohjeita, kirjaudu sisään ja pääset nauttimaan Club Tietokoneteline ikea -eduistasi myös verkkokaupassa. Läppäripöydät tietokoneteline ikea oikeita tilaihmeitä. Katso lisää samankaltaisia hakuja. Haltia – tietokonelaukku. HP tietokonelaukku. Lähetä salasana Luo salasana. Tarvitsetpa vain työpöydän tietokoneellesi, tai sellaisen, jolla on mukana paljon säilytystilaa, meiltä löydät työpöydät, jotka soveltuvat sekä toimistoon että kotitoimistoon.

Tietokonelaukut & kotelot | Osta Clas Ohlsonilta

Lisätiedot Myydään vähällä käytöllä ollut musta tietokonepöytä. Jokaisen silmät ovat erilaiset, joten sopiva etäisyys sinulle voi olla joko hieman kauempana tai lähempänä näyttöä. Voit valita minimalistisista kirjoituspöydistä monimuotoisiin ratkaisuihin, jotka sisältävät työpöydän, laatikostot, hyllyt ja työtasot. Samalla hyväksyn sähköisen uutiskirjeen ehdot. Lue parhaat vinkit täältä. Uuden veroinen Ikean Fredde tietokonepöytä joutaa uuteen kotiin. Ikea tietokonepöytä ilmoitusta löytyi.