Tietokoneen Usb Portti

Sieltä voit tarkistaa, kuinka monta milliampeeria kukin Universal Serial Bus-portteihin liitetty oheislaite kuluttaa. Irrota johtoja tarvittaessa ja tietokoneen USB portti tietokone sellaisen pöydän päälle, jonka alla ei Object Linking and Embedding mattoa. Siirry HP:n tuki- ja ohjainsivustoon. Dellin diagnostiikkatyökalut Dell-tietokoneen, -tabletin tai -palvelinten laitteisto-ongelmien diagnosointiin ja korjaukseen. Se on yleensä merkitty etuliitteellä ’ SS ’. Voit käyttää etuosan portteja sen jälkeen, kun Windows on asentanut Universal Serial Bus-porttien ohjaimet. Käytä nopeiden Universal Serial Bus-laitteiden, kuten monitoimilaitteiden, skannereiden ja kameroiden, kanssa ainoastaan alle kolmen metrin pituisia nopeita kaapeleita.

Dell-tietokoneen Universal Serial Bus-porttien usein kysytyt kysymykset

Tämä antaa sinulle yleiskuvan siitä, mitä etsit. Liittämässäsi laitteessa on ohjain, jota puhelimesi Windows 10 Mobilen versio ei tue. Tähän mennessä kaikki suositut käyttöjärjestelmät ovat tukeneet Universal Serial Bus-porttia. Selaa hakutuloksia ja löydä luotettava verkkosivusto mieluiten valmistajasi verkkosivusto. Liity keskusteluun. Useat eri portit käyttävät telakkaa virtalähteellisenä keskittimenä ja muodostavat yhteyden tietokoneeseen käyttämällä tietokoneen USB portti telakoitua liitäntää.

tietokoneen usb portti

Oliko näistä tiedoista hyötyä?

Tarvittaessa voit hakea erityisesti omaa tietokonettasi koskevia ohjeita HP:n asiakastuesta tämän sivun ylälaidassa. Nopeampi lataaminen edellyttää, että tietokone tai puhelin, laturi ja kaapeli kaikki tukevat alan standardeja. Type-C-liitäntää voidaan kuitenkin käyttää vanhemman standardin mukaisessa väylässä, kuten USB 2. Jos sinulla on pöytätietokone , liitä virheellisesti toimiva laite johonkin tietokoneen takaosassa olevista suoraan emolevyyn kytketyistä Universal Serial Bus-porteista. Tietokone tai puhelin ei lataudu.

model o mouse white

USB-C-ongelmien ratkaiseminen Windows

Jos vastaus on kylläpyydä tukea selvittämään ongelmaa tarkemmin. Universal Serial Bus-laitteessa on ongelma. Laitteen Tietokoneen USB portti sisällä oleminen pöly tai lika esti laturin liittämisen oikein. Jos laite ei toimi, sen kohdalla on keltainen huutomerkki. Virtalähteelliset keskittimet toimivat paremmin kuin virrattomat keskittimet. Parannettu protokollavalikoima Type-C pystyy tukemaan lukuisia protokollia vaihtoehtoisten tilojen avulla.

HP:n tietokoneet – USB-yhteyksien vianmääritys (Windows 10) | HP®-asiakastuki

Vaihe 3: Laitehallinta näyttää kaikki järjestelmän osat. Ei tarpeeksi tietoja. Jos Windows 10 -puhelimessa on jo Windows 10 Mobilen uusin versio, kokeile liittää laite sen sijasta Windows 10 -tietokoneeseen. Jos ikkuna ei tule näyttöön, avaa kortti Windowsin Resurssienhallinnassa. Tämä virhe viittaa tiettyyn laitteisto-ongelmaan laitteessa, joka on kytketty kaapelilla eli ulkoiseen laitteeseen ja todellakin osoittaa huonoa yhteyttä tai vioittunutta kaapelia. Jos tietokoneesi etuosassa on Universal Serial Bus-portteja, jotka eivät toimi, jokin tietokoneen sisällä olevista kaapeleista on saattanut irrota.