Tietokoneen Lataaminen Ilman Laturia

Yhteystietojen ei tulisi ylittää toisiaan. Näiden vaikeuksien lisäksi vaihtoehtoisen sähkön lähteen tulisi tuottaa tietyn arvon virta. Tämän vaihtoehdon, sinun tarvitsee vain huolehtia siitä, että käytettävissä on yhteensopiva sovittimen, joka liitetään pistorasiaan. Jos tämä parametri ylitetään, akku voi räjähtää. Uuden tekniikan kehittäminen antaa ihmisille mahdollisuuden tuntea olonsa mukavammaksi.

Tietokone latautuu hitaasti tai akun varaus purkautuu sen ollessa kytkettynä verkkovirtaan

Tätä lähestymistapaa käyttämällä, varsinkin jos sinulla on useita yksiköitä, voit nostaa tavallisen kannettavan akun käyttöajan rajoitusta tavallisen virtalähteen suorituskykyyn. Nykyään Amazonin kaltaisilla palveluilla saat sen lomapaikkaasi 24 tunnissa, vaikka jos sinulla on liian kiire, voit aina käydä paikallisessa tietokonekaupassa, koska niillä on todennäköisesti universaali laturi, joka toimii sinun tietokone. Tietokoneen lataaminen ilman laturia tavalla, huolellisen ohjeiden tutkimuksen jälkeen, voit paitsi täydentää akkuvirtaa myös saada kannettavan toimimaan ilman sisäänrakennettua virtalähdettä. Tämä menetelmä, toisin kuin muut, mahdollistaa kannettavan tietokoneen lataamisen paitsi kotona myös missä tahansa muussa paikassa. Jätä kommentti.

tietokoneen lataaminen ilman laturia

Epätavalliset vaihtoehtoiset tavat ladata kannettavan tietokoneen

Kuinka asettaa ajastin tai lähtölaskenta Instagramissa. Tietenkin, kun ostamme alkuperäisen suoraan valmistajalta, varmistamme, että yhteensopivuus on yhteensä ja että meillä on vastaava takuuaika; Joka tapauksessa hinnat riippuvat laturin tehosta ja valmistajasta, mutta voivat vaihdella euroa. Näetkö, tarvitset erityisen laitteen, jota ei voi hankkia ilmaiseksi, ellet tiedä jonkun, joka on valmis antamaan sen sinulle hinnalla. Tärkeintä on saada tasavirta laturin ulostulosta, joka vastaa tarvittavia jännitteen ja tehon parametreja. Suojautuaksesi epämiellyttävältä tilanteelta, kun lataus äkillisesti epäonnistuu, riittää, kun ostaa saman tyyppinen varamuisti. Tämän artikkelin aiheen perusteella nämä muistiinpanot voivat olla erittäin hyödyllisiä, koska korvaamalla vanha tyhjä akku uudella ladatulla akulla, on mahdollista palauttaa kannettavan tietokoneen täydellinen suorituskyky. Kuinka palauttaa poistetut suorat viestit Instagramissa.

xiaomi mi 11 pro t

Kuinka ladata kannettava tietokone ilman laturia ▷ ➡️ IK4 ▷ ➡️

Every power bank that we know of comes packed with one or more Universal Serial Bus ports. Jokaisessa tuntemamme virtapankissa on yksi tai useampi Universal Serial Bus-portti. Ei oikeastaan. Voit lisätä autolaturi se – karkeasti ottaen yksi sovitin, joka voidaan liittää kaapelin, ja tämä kaapeli kannettavaan. Kuten tiedät, suolaakkujen toimintaa voidaan pidentää hieman, jos niiden runko on hieman muodonmuutos keskellä.

Kuinka ladata kannettava tietokone ilman laturia | Mobiilifoorumi

Voitko käyttää seinään laturia tai powerbankkia? Kyllä Ei. Jos kaikki on hyvin, johdot on kiinnitettävä toinen pää latausyksikköön. Jotta kaikki mennä ilman haittaa akkua, sinun on tiedettävä tietokoneen akku ja tämän parametrin mukaan valitse ei-alkuperäinen laturi. Yksi parhaimmista ladattavista kemiallisista virtalähteistä oli luvun jälkipuoliskolla. Tässä on syytä sanoa, että tällaista laitetta on mahdollista käyttää sekä tavallisen virtalähteen läsnä ollessa että ilman sitä. Yhdistämme ensin invertterin ohjeiden mukaisesti.