Tietokoneen Johdot Piiloon

M onessa asunnossa pistorasioita on liian vähän ja harvoin siellä, missä niitä tarvitaan. Katso tästä, miten rakennat kaapin ja siivoat sotkut pois tieltä. Kun kaikki perheenjäsenet käyttävät laitteitaan yhtä aikaa, lisäpistorasioille on tilausta. Järjestele johtokasa ja sido johdot esimerkiksi nippusiteellä tiiviisti kiinni. Kalusteiden taakse ieniä ja isoja putkia voi kaapeleiden ja johtojen lisäksi tarvittaessa piilottaa tehokkaasti hyllykön tai kaappiseinän taakse. Magneetin, kaksipuolisen teipin tai nipistimen avulla kiinnität laturin esimerkiksi pöytälevyyn. Tarjolla on myös tietokoneen johdot piiloon esim.

Piuhat solmussa? Ei enää!

Katso tästä, tietokoneen johdot piiloon rakennat kaapin ja siivoat sotkut pois tieltä. Mutta nyt se kysymys: mikä olisi näppärä tapa kiinnittää johtoja pöydän pohjaan? Todellisuudessahan ennenpitkää se möykky pöydän alla näyttää animeleffasta karanneelta monsterilta joka käyttää sähköä ravinnokseen. Älä sörki mitä tahansa — vain nämä sähköasennukset saat tehdä itse. Näin suunnittelet inspiroivan työpisteen. Sisusta valokuvilla. Kaapelikiinnikkeillä johdot saa kätevästi myötäilemään seinää tai vaikkapa tv-tason takaosaa.

tietokoneen johdot piiloon

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Kulmahiomakoneella voi jyrsiä kaapeleille uria, mutta pölyä syntyy paljon! Hoover on brändi mutta on nykyään synonyymi imuroimiselle. Ohuet kaapelilistat ovat kuin katto- ja koristelistoja. Liian pitkät johdot myös aiheuttavat sotkuisuutta, joten kannattaa hankkia juuret sen pituisia kuin tarvitsee. Johdot voi muokata mieleisekseen myös kierittämällä niiden ympärille kaunista washi-teippiä.

ordinary kasvovoide

Hyviä konsteja johtojen järjestämiseen – IKEA

Jalosteet Huoneet Syötä postinumero. Kuva Tehalit. Kuvan jatkojohto Johtoi. Tämä malli on itsekiinnittyvä ja siinä on avattava lukitus. Näytämme, miten se tehdään. Yksi tapa piilottaa johtoja on hankkia seinän vierustaa kiertämään erilaisia seinäkouruja, johtokoteloita tai kaapeleille tarkoitettuja kanavia, joiden suojiin johdot saa kätkettyä. Tallennetaanko tiedot?

9 NIKSIÄ: Piilota johdot näkyvistä | Tee Itse

Jäsenet Paikalla nyt Uudet profiiliviestit Etsi profiiliviestejä. Ja lataat kolmeakin laitetta yhtä aikaa! Lista kiinnitetään tarralla seinään tai kattoon. Johtojen pujottaminen spiraaliin helpottuu siihen tarkoitetun työkalun avulla. Vino aita tai honkkeli pihavaja ei silmää miellytä.