Tietokone Asus

Chrome OS. Lisäksi meiltä saat väkivahvat pelikannettavat, jotka pyörittävät huippuluokan grafiikat sekä konetehoa vaativat pelit. Intel® Pentium®. Liikkuvaan työnkuvaan voi sopia ominaisuuksiltaan hieman tietokone asus kevyt miniläppäri, joka kulkee kätevästi mukana vaikka eri toimipisteiden välillä siirryttäessä. Voit surffailla huoletta, kun tietoturvallisuus on kunnossa.

Asus-kannettavat

Läppäri on tätä päivää Kannettava tietokone eli läppäri on suunniteltu liikkuvaan käyttöön. Everyday use Entry-level Vivobook. Netti on kotimaassa rajaton. Windows 10 Pro. Everyday use. Kun kannettava tietokone asus valittu, varmista myös, että kaikki tietokonetarvikkeet ovat parhaimmasta päästä.

tietokone asus

ProArt Studiobook

Kannettavat tietokoneet. ASUS Chromebook antaa sinulle vapauden koko päiväksi ja se on valmis aina kun tarvitset sitä, missä ikinä oletkin! Ikoninen Zenbook on tyylikäs kevyt ja ohut kannettava tietokone, joka antaa sinulle voimaa ja vapauden työskennellä tyylikkäästi missä vain ja milloin haluat. The best 2-in-1 companion makes it easier to enjoy everything you love, anywhere. Löydät valikoimastamme muun muassa kuulokkeet , kaiuttimet , älykellot , urheilukellot , puhelimet sekä pillerit. Netissä surffailuun riittää ihan perustason kannettava tietokone. Windows 10 Home.

sata 1 2 3

Asus-kannettavat –

Sisäinen muisti. Sen sijaan Googlen Chrome-käyttöjärjestelmällä varustetut Chromebookit ovat edullisia kannettavia tietokoneita. HD x Näytä kaikki. My Account.

Läppärit | Pöytäkoneet ja läppärit | DNA

ProArt Studiobook ASUS Studiobook -sarja koostuu tehokkaista tuotteista, jotka antavat sinulle edellytykset toteuttaa luovia ideoitasi. Mikä on sopiva tietokonemerkki? Kannettava joka on tarkoitettu pääsääntöisesti työkäyttöön, opiskeluun, pelaamiseen, peruskäyttöön kotiin tai esimerkiksi matkoille mukaan, voi olla hyvinkin erilainen ominaisuuksiltaan. Alle GB. ASUS ExpertBook ovat parhaita minne tahansa läppärit, jotka on suunniteltu keveyttä ajatellen, tuottamaan seuraavan sukupolven tehoa ja valmistettu sotilasluokan lujuudella.